Gnl11 Hanımlar kış geldi biliyorsunuz bu gün montumu giydim ama karnım çıktı belli süre sonra giyemeyeceğim bu süreci siz neler alarak geçireceksiniz
1incir Gnl11 gecen sene oversize 38 beden mont almıstım ama içine 42 bedende girer yani iyiki öyle almısım suan hamileyim kısın mont sorunum yok 😂
yigitalpinannesi40 Gnl11 Benim doğumuma günler kaldı o yüzden mont almadım elimdekilerin de fermuarları birbirine kavuşmuyor 😅Bende panço şal aldım 25 tlye sıcacık tutuyor doğumdan sonra da kullanırım
L183 Gnl11 aynı dert buguun bende de oldu yaa sinir oldum kapanmadı mont ve oldugum yer çok soğuk ocağa kadar napacam bilmiyorum 2 ay içinde alasım hiç gelmiyo
Gnl11 1incir yaa bende tekrar alicam çünkü doğumum nisan da ve beden olarak kaç beden alicam bilemiyorumm
Zeyyno_ Gnl11 Ben 8aylık hamileyim eski kabanım oluyor hala o yüzden çok çıkmadığım için almicam zaten hamilelik boyunca tüm kıyafetlerim rahatlıkla oldu
Durukusunannesi Gnl11 benim de doğumuma 39 gün var kabanım olmuyo önü açık giyip üstüme de şal almayı düşünüyorum
Zeyyno_ Gnl11 2ay kalmış zaten cnm havalar soğudu ben şu an soğuk aldım değl işlermi görmeeye yürüyüşe yorganın altından çıkmak istemiyorum
yigitalpinannesi40 Busra9290 Fulla Modadan aldım canım. Benim de kavusmuyor montlar birbirine uzaktan uzaktan bakışıyoruz birbirimize doğumdan sonra giyerim insallah 😅
Babyy1S Gnl11 içimi kalın giyiniyorum montun önü açık olsada üşümüyorum 1 ay kaldı doğuma bir daha giymicegim seye niye o kadar para verim
Edizinannesii Gnl11 doğuma az kaldı diye mont almadım normal giyiyorum göbekten kapanmıyor bende üstüne sal atiyorum😂