Hayalleredogru Merveakbb aynen canım hiç bir şey yok gibi doktor keseye de bakmadı direk kalp atışı için gel dedi
Hayalleredogru Btlsylgn amin canım cümlemiz inşallah ben hiç belirti olmayınca acaba bir sıkıntı mı var diye düşünüyorum ister istemez
Gigy Hayalleredogru bulantilari belirti olarak saymayan doktorlar bile var ,henüz açıklanamayan bir durum sonuçta 😊ben 13.haftaya giriyorum hala kusma vs yok bazen hamilelerde hiç olmuyor endise etmeyin inşallah sağlıcakla kalp atışını da duyarsınız 🙏olursa da 6.haftadan sonra başlar sanırım bazen de yazıyorlar hiç olmadı 10.haftalardan sonra başladı diye
Hayalleredogru kalben_duam takılma sebebim belirti yaşama merakı değil kalp atışı bile duymadığım için şuan insan merak ediyor her şey yolunda öı diye üstelik tüp bebekle oluşulmuş bir gebelik ondan dolayı insan daha da meraklı yoksa belirti yaşama merakı değil
kalben_duam Hayalleredogru anladım ama bende tüp bebek yaptırdım hiç bir belirti yaşamadım oyğzden takılmayın herkesin farklı olur diyorum yaşamış biri olarak.
Gigy Hayalleredogru olmasın aman daha rahat ,mis gibi hayatınız oluyor ,kusma tüm hayatı etkiliyor ,zaten kaşık ağrısı ,halsizlik ,hormonlar yetiyor bir de kusma bulantı eklenmesin 🤭🤭
Cskn99 Kızlar bende hamileliğin ilk aylarındayım nasip olursa salı günü kalp atışı için gideceğiz ama belim ağrıyor bir problem olur mu bel ağrısı normalmidir?
Semabkr Hayalleredogru benim 8. Haftada başlamıştı. Şuan böyle diyorsun başlayınca napacam ben diye düşüneceksin.🤦😕
Hayalleredogru Semabkr çok haklısınız ama tüp bebek olunca insan merak ediyor kalp atışını da duymadım ya ondan bu panik😬
Semabkr Hayalleredogru ben kalp atışını 7. Haftada duymuştum . Ve doktorumda 5+4 gunlukken gittiğim de bana kese oluşmuş ama kalp atışı yok boş gebelik ihtimali de var dedi. Bende dedim ki neden böyle birşey söylediniz birşey mi gördünüz? Dedim oda hayır tüm hamilelere bunu söylüyoruz dedi. Tabi ben duyana kadar kafayı yemiştim. Acaba boş mu diye gönlün ferah olsun eğer kalp atışı yoksa sağlıklı bir bebek degilmis demek ki diye dusun 😐😐
tgul Hayalleredogru Benimde hiç kusmam olmadı şu an 19+5 olduk. Belirti olarak da bel ve bacak ağrım oluyor ara ara. Insallah sizde en rahat şekilde geçirirsiniz bu süreci 🤲🏻😊
tgul Hayalleredogru Benimde hiç bulantım olmadı şu an 19+5 olduk. Belirti olarak da bel ve bacak ağrım oluyor ara ara. Insallah sizde en rahat şekilde geçirirsiniz bu süreci 🤲🏻😊
Ezgi33 Hayalleredogru benim 6. Haftamda başladı ve birden sabah kalktım elime çaydanlıgı aldım vee sonra bulantılar hiç bitmedi ne yemek yapabildim ne de yiyebildim kasık agrıları ilk aylarında olur çok tedirginlik yaratmasın doktorlarda normal kasık agrısı diyorlar zaten şuanda 16 hafta dayım hala geçmiş degil bulantılar inşallah benimki kadar kötü geçmez