Hayalleredogru Kuzular merhaba ben 5+1 gebeyim mide bulantınız ne zaman başladı bende hamile olduğuma dair en ufak belirti yok sadece kasık ağrısı var insan tedirgin oluyor henüz kalp atışı da duymayınca
Alinamoms Hayalleredogru bende 7. Haftada başlado şuan 8deyim bol bol çubuk kraker yiyorum bir tek bu bastırıyor ve ılık yada soğuk süt 1 çay bardağı yatmadan yarım saat önce içiyorum. Tavisye üzerine denedim gerçekten faydasını gördüm. Bide yeşil ekşi elmada iyi gelirmiş.
Ftmklbk Hayalleredogru 5+5 te bir basladi, 11+5 im hala devam ediyor. Cok zor oluyor. Herkes yaşamıyor ama bulantı ve kusmayı. Kimisi sürekli uyuyor mesela
bus91 Hayalleredogru illa bulantın olacak dıye bırsey yok canım ben bulantısız hıc farketmeden gecırıyorum cok şükür 13 haftalıgız
Myssr Hayalleredogru herkesin bulantisi olcak diye bisi yok baslamasn ztn ogurmekten bi hal oluyo insan insalah rahat gecer sizin
Hayalleredogru O zaman benim daha erken tedirgin olmaya gerek yok hiç hamile değilim gibi insan korkuyor
Hayalleredogru 1incir evet ablamdan biliyorum ama yine insan hamile olduğunu yani iyi olduğunu bilmek istiyor
minicikanne Hayalleredogru ben henüz doktora gitmedim canım 6 haftalıkken gideceğim kese ve kalp atışını görebilmek için.
Astadavistabeybi Hayalleredogru inşallah 🙏ama benimkinden güzel olsun diyelim çünkü hiç bulantı kusma olmadı ama aylardır kanamam var ve yatışım var inşallah daha güzel geçer
Hayalleredogru 1incir çok iştahımda yok kalp atışını duymaya daha 10 gün var bakalım zaman nasıl geçecek
aeh ilk gebeliğimde hiç bulantım hiç belirtim olmadı. Şimdiki biraz bulantılı geçiyor 6. haftadan sonra başladı sanırım şuan 8 haftalığız hafif bulantım devam ediyor
Arminsare Benim 2. Gebeliğim. Kızıma hamileyken 16. Haftada geçti. Şu an 12+5 bundada ilk günden beri bulantım var. İlaç kullandığım halde geçmiyor. Bulantılı hamilelik geçirmek çok zor. Allah herkese yardım etsin.
pinar55 Canım benimde yoktu hatta 5 in başında yoktu sonra başladı hafif hafif mide bulantılarım. Yine 5 i biraz geçince bir anda aşırı halsizlik ve uyku hali çöktü. Oysaki geçen hafta mide bulantım da yoktu halsizlikte
pinar55 Hayalleredogru aynen canım geçen hafta bende diyordum hiç hamile gibi değilim neler oluyo acaba diye bir hafta da değişti