haziranin25i Busraaa16 lcw ye bakabilirsin diyeceğim ama mağaza stoklarında genelde sıkıntı oluyor 😏 ben 2 adet gecelik aldım geceliklerin boyları dizimde durdu 🐣🌼 2 adette pijama aldım
Minnaki_beklerken Busraaa16 bana da oyle. Hatta siparis verdigim geldi asiri bolmus ya hu. Geri gonderdim daha kucuk beden alacagim. Ben de ne olur ne olmaz bulunsun diye dusundum. O an olur da lazim olursa ihtiyac duyarsam diye. Yoksa gonlum kesinlikle pijamadan yana 😆
Busraaa16 yeni_35 tabi olurdu ama en son bir ay önce gittim kontrole alışveriş için de şimdi müsait olduk yarın gitmemiz gerekti tekrar tekrar gitmemek adına belki burda yardımcı olan arkadaşlar olur diye düşündüm 😊
yeni_35 Busraaa16 anladım, şimdi çoğu hastanede ameliyat kıyafeti giyiliyor biliyorum, kışın elbiseyle zor olur sonrası içinde bana kalırsa pijama almalısın yinede sen bilirsin öyleyse 😊
Busraaa16 Astadavistabeybi ah sormayın ben de öyle. O alışverişte aldıklarımı daha hiç giymedim o zaman insan bilemiyor gerçekten 🤦🏻♀️😃
neslihann87 Busraaa16 ben doğum yaptım canım 46 gün önce☺aslında yenişehir ilçesinde yaşıyorum ama kontrol ve doğum için inegöl cihangir hastanesine gitmiştim
Hilalsny Eemmyy ay bende boyle dusunuyodum 😂 martta dogum yapcam ama cok usuyen birisiyim o yuzden 😂😂
Drn-Brc Busraaa16 hastanenin verdiğini giyiyorsun doğumda o yüzden normal doğum olacaksa sen nasıl rahat edersen onu al