Melike464860 Kuzusunannesi cok tesekkur ederim yazdıkların azda olsa umut verdi zaten tek doktora bağlı kalmayı düşünmüyorum profosör de olsa yanilabilir sonucta . Bakalim duruma gore farkli yerlerede gideceğim. İnşallah yanılmışlardır o kadar zormuşki o tekme attıkca sevinemiyorum üzülüyorum onu kaybedersem hislerinide kaybedecegim diye gerçekten cok zormuş İnşallah benimkindede yanılma payi vardır ve ınsallah sağlıcakla alırım onu kucağıma 😕
Kuzusunannesi Melike464860 sakın kendini de bebeğini de üzme bak annesi o tekme de atıyormuş hareket de ediyormuş onlar Allah değil bilemezler sen içini ferah tut Rabbim senin de bebeğinin de yardımcısı olsun inşallah canım
Cigdemarya Melike464860 insallah olumlu ilerler gebeligin insallah bebisininsaglikla kucağına alırsın insallah iyiye gider allah şifa versin kucuk kuzucuga
BusraDemiralpErdinlet Allahım yar ve yardımcınız olsun 🙏🏻 Allahımdan umut kesilmez. Gebelik psikolojiniz çok önemli, ona iyi olacağını, hiçbir şey olmayacağını söyleyin 🙏🏻 İletişiminiz iyi olsun ne biliyim siz moralinizi bozmayın o da bebişiniz de üzülür 😔
Melike464860 BusraDemiralpErdinlet etkileniyor zaten ağladığım zaman felan hic hareket etmiyor cok dua ediyorum ama kendimi Tutamıyorum agliyorm üzülüyorum gerçekten cok zormuş İnşallah iyi olur boşa uzulmus olurum insallah 😢😢
KbraAcn Rabbim acil şifalar versin inşallah bi sorun çıkmaz yavrunuzu sağ salim kucağınıza alır sınız 🙏