OzelS Ebru5555 bende yeni duydum canım kefir yoğurt oluyor demi bende yeni gebeyim bana anlatırmısın kefir tam olarak ne oluyor
Ayseege6156 Ebru5555 kefirin ayranı var çok kötü tadı ekşimiş değişik bi tat ama yoğurtları güzel oluyor doktorlar tavsiye ediyor yenmesini içilmesini mutlaka 😊
Ebru5555 Mehtapakgl beni de süt rahatsız ediyor devam sütü deneyeceğim yoğurt yiyorum aradada kefir içeyim diye düşündüm doğrumu diye karar veremedim teşekkürler
Ebru5555 OzelS canım cok yararlı aslında hamilelikte tüketmek doğrumu bilmiyorum süt ve kefir mayasından oluşuyor yüksek protein b12 kalsiyum falan içeriyor
limonluchescake Kızlar ben de agzima sürmezdim kefir. Gebelikle birlikte basladim mecburen. Simdi severek iciyorum. Önerim pınar kefir alın. Eksi ayran gibi tadı. Diğerleri agir ben de icemiyorhm ama pinarda bana inanın pisman olmayacaksınız. Çok faydali
Alinamoms Ebru5555 kabız olmamak ve bağırsak sağlığı için çok önemli olduğunu biliyorum. Ben sadesini malesef içemiyorum ama en faydalı olan sade katkısız olanmış.
Alinamoms Ebru5555 1 kere denedim yok kuzum sabahı zor ettim miğde bulantısı o tat asla gitmedi benden bidaha da denemedim sanırım gebelikten dolayı tatlar bi acayip geliyor bana 🤦🏻♀️
Meftunn Bana doktorum önerdi maya lı yapıyorum hazır kullanmıyorum ekşi ayran gibi tadıda severek içiyorum ☺️
Alinamoms Bulut-Mavi evet bak bunu hiç düşünmemiştim hay aklınla bin yaşa sade alıp muz yada çilek doğrayıp içebilirim 🌸 bunu kesin yapıcam.