nevaasaf Arkadaşlar hangi bebek bezinden memnunsunuz görüşlerinizi bildirirmisiniz.onlem bebek bezi iyi diye düşünürken yorumlarda kimse memnun degilmis bilemedim simdi🤔
Aysesen80 nevaasaf ben sleepy almıstm 20 günlük bebeğim var pişik oldu prima aldım aldğm gün kızın pişiği filan geçti resmen
Tugba6336 nevaasaf piyasa da kii tğm bezleri denedim ya sızdırdı ya pişik yaptı. 9. ayda bezimizi bulduk.e bebeğin bezi baby&me. kesinlikle tek gecerim.
Livanur_65 nevaasaf en güzeli bimde bebek bezi jenny willy diye cok güzel memnun kaldım sellypinin de ıslak mendili
Aysesen80 NurSema01 1 numara aldım bebeğim 3310 doğdu ama primaya geçtiğimde 3500 filandı kilosu. Prima premium care
Bfduam Tugba6336 ben hamile değilim ama arkadaşımın bebeği var ona önericem inş. Bir sey sorcam topikte açıcam konuya dair, Seffaf su gibi akıntı yumurtlama döneminde oldu mu sende? (ele yapışmayan su gibi)
Tugba6336 Bfduam hiç hatırlamıyorum oğlum 2.5 yaşında şimdi. Bir boş gebelik geçirdim onda da hatırlamıyorum açıkçası. Valla gönül rahatlığıyla kullansın. Hiç pişman olmaz inşallah