Rukiyeataman Kızlar kan testi verdiğim sonuçları almaya gidiyoruz eşimle çok ince bir çizgi vardı bir de ovülasyon da 2 si de koyu 15 gündür adet olmadım çok heyecanlıyım dua edin
Burcu-2910 Rukiyeataman dualarımız seninle rabbım güzel haberler almayı nasip etsin darısı bizlere de olsun inşallah 🤲🏻🤲🏻
Melmur Rukiyeataman rabbim güzel haber almayı ve bize güzel haberler ile gelmeni nasip etsin inşallah 🤲
Deryayurt Rukiyeataman ayy hadi hayırlı haberler bende 12 gün gecikmeyle öğrenmiştim sonucu yaz buraya canım 😊❤️
Papatya2768 Rukiyeataman sonucu bekliyoruz bende evde bekliyorum interntten bakacağım haber ver mutlaka
Enissedddd Rukiyeataman benim 18 çıkmıştı şuan 28 haftalık hamileyim sağlıcakla kucağına almak nasip olur inşallah 🥰
NefesDeniz Rukiyeataman Akşam akşam ne güzel bir haber 💃🏻 Hayırlısı olsun tebrik ederim sağlıkla büyütün 🌸
mercimeginanne Rukiyeataman 15 günlük gecikmeye göre düşük değil mi 🤔 umarım sağlıklı gebeliktir. Hayırlı olsun. 2 gün sonra kan testini tekrar yaptırıp artışını takip edin