seda123 hamisler buqun kontrole qttim ama misafir olark kendi doktruma deqil sehir disindayim 28 hfta olcak yarin bebegimin kilosu 1.200 mus nasil sizce ?? ayni haftada olanlar sizlerin bebekleri kac kilo ?
DidemYldrm seda123 27+6 haftalık hamileyim canım bu sabah gittik bende 28+6 hafta çıktı kilosu 1350 kg
Deletedmom0067 seda123 degisr tabi kisiden kisiye benim ilk hamileligimde 27. Haftamda 1.700du simdi ikinci gebeligim 26 haftalikkem gittgimde 860 gramdi
seda123 Gokhangurbet58 bole sanki cok azmis qibi hissediyo insan ilk qbeliqim tecrubeszlikten qliba 😊😊
Gokhangurbet58 seda123 yok bence cok iyi bnmde ilk gebeligim bnde bazen cok merak ediyorum ama kafama takmamaya calisiyorum. Eger cocugunun kilosu sana az geliyorsa. Muz kasar ye kilo alir insallah saglikli olsunlarda 😊
AslhanDzenli Bende bugün gidicem 28. Haftadayım tam bakalım kaç olmuş merak ediyorum yazarım öğrenince 🤗
Gozde_ Sedacengiz Bende dün gittim 29+3 1390 gram dedi herkes bu hafta da daha fazla yazmış doktorum haftasıyla uyumlu dedi ama bende az gibi düşündüm burada okuyunca 🤷🏻♀️ İlk seni gördüm aynı hafta olup aynı kilo olan yazayım dedim sağlıklı olsunlar da doğunca aldırırız kiloları napalım 🤗