miraccaden Birde nişan renkli akıntı oluyor ama benim sürekli akıntım var hatta bugün çook var ama beyaz sarı renginde bu da nişan demek midir?
Canmbenm Nnadye benimde 37+4üncü gün bugün gittim doktora 3.600 kilosu dedi bir hafta ileri dedi normal gibi duruyor ama 4ü gecerse banada sezeryan olabilirsin dedi ama bende normal istiyorumm🤦🏼♀️
likapaa53 Canmbenm sperm rahmi rahatlatıyomuş o yüzden geri çekme kondom vs kullanmadan ilişki öneriyolar
Sakine07 Hilalgc hepsini uygula belki faydası olur canım Allah yardımcınız olsun kimisinin de açılma olmuyormuş ondan sezeryan oluyormuş komşum öyle olmuş hiç açılma olmayınca sezeryan olmuş kimisinin çatısı dar oluyor
likapaa53 Canmbenm 36 dan sonra korunmasız ilişki öneren drlar var doğumu hızlandırmak için birde hurma duymuştum canım
Mrv24orn miraccaden ayni dert bndede vr canm 37 haftalkken 3.390 di kilosu ori bi bebek olck demsti banada bnde sezeryan istemedigm icn bi an once dgsun istyrm yrin 39 hftaya gricz bakalm kc kilo olms dktra gdcm bnde dogsun artk:)
missalicesss mommsss nişan olduğunuz nasil anliyorsunuz? Tek seferde gelen birşey değil mi o? Bende 39+1 ik gelen giden yok. Yürüyüş 1 saat, squat, hurma.. hersey yapiyorum yok 🤷🏼♀️
mommsss missalicesss Kızımda tek seferde gelmişti kahverengi sümüksü bi yapıdaydı. Ama oğlumda gelen sarımsı sümüksü yapıdaydı diğer akıntılardan çok kolay bi şekilde ayırabiliyorsunuz belli ediyor yani kendini ne renk olursa olsun doktorum sürekli gelmesi de normal dedi her çocuk farklı olabiliyormuş :)
Tugcngz miraccaden bende 38+6 haftalıgım plates topunda hareketler yapıyorum squat yapıyorum sürekli trmizlik yapıp hareket halindeyim ada cayı iciyorum hurma yiyorum ama baklemedeyiz hayırlısıyla saglıkla gelsinler 🤲🤲🤲
1PrensAnnesi miraccaden canım benim bol squat yap cinsel ilişkide doğumu kolaylaştırıyo ve incir hurma ye faydası çok