Efadime Ozele gitmek istitom 3 milyar 4 milyar diyolar valla ozele kontrola bile gidilmiyo 140 tl giris
yagmurmislina64 Efadime aynen canım şuan bende bu durumdayım diyorum ya bu gidişle evde dogurucam diye. Hakkımıza hayırlısı artık ilk gebeligin mi seninde ? İnsan biraz çekinceli korkulu oluyor daha önce yaşamadıgımız birşey sonuçta
Efadime yagmurmislina64 aynn cnm ilk gebeligim korkuyom normal dogumdan daha cook korkuyom sezeryan olsa diyom devlette full uyutuyolarmi belden asgimi uyusturuyolr bilmiyom bn 18 haftalik hamileyim dogumumun ne zmaan dwnk geldinni bile soylemediler kendim hesapladima gore nisan
hope34 yagmurmislina64 ben de bazen sizin gibi düşünüyorum. Evde doğursam diye🤣uşakta özel hastane 2 idi bire düştü tam bir tekel. Fiyatlar düşecek die reklam yapıyorlardı. Malesef medikalin odaları bile ahır gibi idi ankarada istanbulda 8-9 bin ödeyince en azından paranın karsılıgını alıyorsun. Öztanın odaları da kötü idi. İmkanım olsa idi istanbula giderdim
Bir_zerre Ya aslında devlette hangi doktora gittiğinin fok önemi yok bence. Sonuçta sancı geldiginde gittiğinde hangi doktor varsa o yaptıracak doğumunu o yüzden boş rabdevuyu kime bulduysaniz ona gitsenizde olur. Ama Beyhan bey dışında. Berbat bir doktor.
aysiin Efadime devlettede var belden aşşa uyuşturmak 10 yıl önce bile vardı. Özeldede hemen doğum için gün vermiyor canım 32 haftalığız ilk sezeryan olduğu için buda sezeryan olacak ona rağmen vermedi daha gün 36. Haftada verecekmiş mehmet akif şanlıya gidiyorum
Efadime aysiin anladim cnm gun derken hani dogumun nisana denk gelcek fln hic bisye demediler bana bn devlete gidiyorum ilgilenmiuo devlette mecburi gidiyom valal sira yok bide hergun sira ariyorum bualamdim