tuubaeylulanil Zeyyaleyyy sudocrem kulllanıyorumn cooook memnunum bepanthol iyi gelmedi bize ama sudocrem surdupum gun pişiği gecirdi harıkaa mem ucu içinde lansinoh kesnlikle harıka yıkamıyorsun zararı değil bebe içinde
Busraveminisi1 Zeyyaleyyy pişik kremi mustela halam almış kayınvalidem bepanthol almış bende sudocrem almıştım birbirimizden habersiz artık deneyeceğim sırayla🙈göğüs ucu kremi de lansinoh yeni lavanta özlü olandan aldım
Semra93 Bence sudocrem.bebegim için almıştım ama kendimde pişik olunca açıp denemek istedim gece sürdüm sabah geçmişti.kendimde test ettim sayılır.bebegim doğunca güvenle kullanılan🤗
minnie123 Zeyyaleyyy sudocremi birçok arkadaşımdan tavsiye olarak aldım onu alıcam Trendyol indirimini bekliyorum. Göğüs ucu kremi almadım sağlıklı bulmadığım için onun yerine göğüs için gümüş kapakları kullanmayı tercih ettim ebebekten aldım babymom inşallah memnun kalırım 🙂
Bahser61 Pişik kremi Sebamed, göğüs ucu kremi İncia aldım. Pişik kremini bebekten önce yetişkin biri kullandı gayet memnun 😁