Bsraao Hamile olan 40 kişi Ayetel Kürsi okursa gebe kalabilecegim söylendi yardımcı olur musunuz 3 gebeliğim de ölümle sonuçlandı okuyanlar okudum yazarsa sevinirim şimdiden teşekkürler
Gzdeeeee35 Bsraao bende bilmiyordum ama okudum. Allah kabul etsin. Ins en kisa zamanda saglikli bebis haberlerini duyariz🌸😊
Bsraao Gzdeeeee35 amin inşallah canım bende duymamıştım ama internette gördüm belki bı umut diyor insan
elkakimmon Bsraao okudum canım doğrudur inşallah , Allah hakkinda en hayırlısını nasip etsin yüzünü güldürsün 🌼🌼
Bluesge Bsraao hamile kalabilceginiz zamani soyluyorum size. Anladigim kadariyla bu isi cok kafaya takmissiniz. Ne zaman bu konuda rahat hisseder ve kafaya takmazsaniz o zaman hamile kalabileceginize eminim. Pek cok ornegi var. bence bu konuda kendinizi telkin edin. Duanin yeri ayri.
Bsraao Bluesge yaram çok yeni canım kürtaj oldum ben biraz zaman gerekir bu aralar illaki aklıma geliyor inşallah nasip olur
p1nar Bende okudum, en kısa zamanda güzel haberleri alırsınız ins. Zordur tahmin edebiliyorum ama bunu kafanıza takmamaya çalışın. emin olun hic beklemedik anda gelecektir.