DidemYldrm Kızlar bu gün gittim doktora çok mutlu oldum 27+6 haftalığım ultrasonda 28+6 çıktı kilosu 1350 dedi doktor 1 kg geçer inşallah diye dua ediyordum ☺☺☺
FundaR DidemYldrm çok güzel maşallah subanallah💙 biz de 27+6 haftadayız ctesi gideceğiz kontrole inşallah benim oğluşumda bir kiloyu geçmiştir boyu uzamıştır💙 rabbim evlatlarımızı sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip eder inşallah
tubatayfun DidemYldrm masallah bebisine bende 28 haftalikken gitdigimde oglum 1150 gr di kizim 1200 gr di bakalim haftaya sali yine gidecegiz nekadar olmuslar
Heather DidemYldrm maşallah kuzucuğa💖 2 hafta var kontrolümüze bende dua ediyorum hep 1 kg geçmiş olaun diye🙂
Sevde123 Ya masallah😍 rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin ❣ bende geçen salı gitmiştim 1.150 ydi kilosu 28 haftaya göre demişti smdi nasıl merak ediyorum 😊 kasar yumurta muz yemekten içim dışıma cıktı 😂😂 kilo almadıysa bozulurum 😅 27+5 olduk bizde
DidemYldrm Sevde123 hahaha Benim de canım doktora dedim bu gün 3 ay sonra bunların hiç birini görmek istemiyorum diye 😅😅😅
DidemYldrm Sevde123 ay da bir şu anda canım haziran 12 de gidicem bir daha sonra 2 hafta 1 dedi sezaryen istediğim için
DidemYldrm Sevde123 evet keyfiydi ama bu gidişle zorunlu olucak oğlumun kafası genetik 2 hafta önde 😅😅 istediğin gerçek oluyor sanırım dedi doktor 😅 sağlıklı olsunda
Sevde123 DidemYldrm amin amin 🙏 ben şuan ikisindende korktuğum için doğurmamayi hep hamile olarak kalmayı planlıyorum 😛😂😂😂
Edaramazam DidemYldrm canım bende 32 hafta dayım da benm ki nin de kafası gelişimine göre önden gidiyor ama ben normal doğum istiyor engel olur mu doktorum hiç böyle bir sey demedi
DidemYldrm Heather sabahları aç karnına kefir iç canım 1 bardak bir de 1 haşlanmış yumurta ve bol kaşar peynir