Umutcumunannesi merhaba kızlar minicityde fiyatlar dışarıya göre baya uygun sipariş verdim ama korktumda alışveriş yapan var mı ürünler güzel geldi mi çok iyi diyenler var kötü diyenler de var emin olamadım
Edizinannesii Umutcumunannesi ben sevdim canım bi kaç tane takım aldım yıkadım utuledim giyilecek zamanını bekliyor 🥰
Nrcnnn Umutcumunannesi ay ben çok beğeniyorum bir sürü şey aldım ordan tavsiye ederim mutlaka sizde gelince beğeneceksiniz
Esmanur_97 Umutcumunannesi kız kardeşimin bebişine bir süre şey sipariş etmiştim çok memnun kaldık şimdi benim bebişimde sıra ufak ufak almaya başladım 27+2 yiz 🥰
Lebis6 Umutcumunannesi bende aldım internetten çok güzel geldiler ki Ankara’da mağazası var kocaman dev gibi güvenilir bi bebek mağazası internetten aldıktan sonra mağazasına da gittim ve organda aldım canım 🥰
Umutcumunannesi Nrcnnn bende çok begendim 19 parça falan aldım bende çok begenerek çok sevindim inşallah benimkide güzel gelir çok güzel görünüyorlar
hulya4627 Ben çok şey aldım ordan ürünleri kaliteli ve güzel dışarıya göre uygun evet güvenilir bi site yavrum melek olduğu için giysiremedim ben duruyr hepsi
Umutcumunannesi hulya4627 Allahım sabrınızı bol versin inşallah en yakın zamanda giydirmek nasip olur fikrinizi belirttiğiniz içinde çok teşekkür ederim
Umutcumunannesi Esmanur_97 bizde bugün 20 haftalık olduk çok sagolun bende çok begenerek aldım ama bazı şikayetleri görünce korktum