Selin59 YesimB bugün 35+6 kontrolümüz vardı sabah 2500 kg dedi doktorumuz başı aşağıda dedi 🙏 sezaryen istersen 20-26 Kasım arası doğum planlayabiliriz dedi 💓
YesimB Selin59 ben herhafta kontrole gidiyorum her gittiğimde bu baş aşağı bi baş yukarda 😅dönüp duruyor gerci ilk cocuk sezaryen buda öyle olacak ama anlamadım😂
Elifinzeytini bende bugün 35-6 yım 2800 geldi kilosu 23 kasıma gün verdi doktorum 2 sezryanım kızım 23 aylık 😔
YesimB Elifinzeytini benim kızımda 27 aylık şuan 35 haftalıgım erkek bebek bekliyoruz cok kasılmalarım oluyor bebek 3 kilo. Sizin ? bana doktor daha gün vermedi
Aden23 Elifinzeytini aynıyız ben pazartesi gideceğim doktora hatta bugün ilk defa kasıklarımda sancı var erken değil mi ya tam kaç hafta ve günlükken alacak yani?
Elifinzeytini Elifinzeytini erkek bekliyoruz bizde karnım çok sertleşiyo kızıma göre çok daha ağrılı bir hamilelik oldu
YesimB Elifinzeytini benimde sürekli ağrı var karnımda büzüşüp duruyor birde poposunun üstünde oturmuş beni mafediyor
Elifinzeytini Aden23 ikinci sezeryan olduğu için çok bekletmek istemedi benim 38-3 günlükken gün verdi 23 kasıma
Aden23 Elifinzeytini benimki de tutturdu 39 dan önce almam diye. Halbuki ilk doğumu mu 37 de yapmıştım planlı olarak çok ağrı çekiyorum dayanamıyorum artık
YesimB Aden23 valla ilk sezaryeni bende 36 haftalık yapmıştım bi sorun yokken kilo önde gidiyor diye, bunun icin dahahaftası kücük diyor beklicez
Aysii05 Aden23 benim ki de oyle ya 37 haftalığız 39 dan önce hayatta almam diyor bi yandan gelişimi için iyi tabiki ama 2. Dogum olucak sezeryan yani zor oluyor artik
Aden23 YesimB bende 37 de alalım yeter artık demişti sonra 1 hafta küvözde kaldı oğlum ciğerlerinden. Bu doktorum başka bu da başka diyor bakalım belki önceden gelir
YesimB Aden23 benimki küveze girmemişti 3900 doğmuştu 35+6 haftalıktım bakalım buda 34+6 da yani uki ğün önce gittim 3 kilo dedi yine ilk cocuğum gibi önde gidiyor
Elif-Ece2020 Aden23 Aden23 kaç kilo doğdu bebeğiniz bende 35+2 yim su an kılosu 2 hafta önde diyo 4 aydır 37 de alalım diyo korkuyorum sorun olursa diye sonuçta ultrason da ciğeri gelişmiş mi gözükmüyor
YesimB Hmlayse o bebekle alakalı aslında kimisi kalıyor küvezde kimisi kalmıyo kilo yada solunum la alakalı sanırım
Aden23 Hmlayse evet bende öyle biliyordum o yüzden de ciğer geliştirici yapmamıştık ama solunum sıkıntısı yaşayınca kilosu da 3650 olmasına rağmen küvöze aldılar. Şoka girmiştim ve çok üzülmüştüm.