yaseminyasemin deniz_ela ikinci hamilelik daha erken hissedilir denir hep ama ben 19. haftada hissettim ama o dk dan sonrada hızla arttı ve karnım çuvalmış gibi taklalar izledik ☺️
Hann Bende merak ediyorum bu sefer ne zaman hissedeceğim diye. İkincide daha erken hissediliyormuş diyorlar bakalım öyle olacak mı. İlkinde 18. haftada hissetmiştim
Aselm25 İlk kızımı 16.haftada hissetmiştim şimdi 21 haftalık hamileyim 18.haftada hissetmeye başladım kızımı
deniz_ela Aselm25 Aselm25 dahamı geç hissettin ikinciyi aslında karnımız inceliyo daha erken hissetmeyiliz
Aselm25 deniz_ela herkes daha erken hissedersin dedi ama 2.yi daha geç hissettim ama maşallah hissetme o hissetme çok hareketli hep ben Burdaym diye hatırlatıyor kendini 😊
deniz_ela yaseminyasemin inşallah bende hissederim korkuyom biraz daha önce kürtaj oldum kalp atışı yoktu aynı olucak diye çok korkuyom
yaseminyasemin deniz_ela bende bi öncekinde kürtaj değil ama düşük yaptım çok şükür şuan doğum bekliyorum iki haftam , sıkıntı olmaz inşallah alırsın sağlıkla bebeğini kucağına
deniz_ela yaseminyasemin inşallah canm bide kurtajdan sonra hiç adet olmadan yine hamile kaldım korkuyom
yaseminyasemin deniz_ela binlez olsan iyiymiş ama kadma kendini rabbim can vermiş bişey olmaz izniyle
Gulsen4224 12 haftalarda pıt pıt atamaya başlamıştı şimdi ara ara nefes nefese kaldığımda felan pıt pıt yapıyor öyle hareket ettiği yok daha miniğin 🥰
yaseminyasemin deniz_ela diğer yorumu çok garip yazmışım anlaşılmaz 😃 ama genelde sağlıksız gebelik sonrasında daha sağlıklı bi hamilelik geçiriliyor canım