Normal dogum icin 41. Haftaya kadar beklemistim fakat ne yalanci sanci ne nisan ne baska bisey hic bir belirtim yoktu doktorum surekli kontrle cagirip nst ye bagliyordu hersey normaldi carsamba gunu icin suni ile bi deneyelim dedi carsamba sabahi 8 de yatisimi yaptik son ultrason icin ve cati muayenesi icin doktorumun odasina gittim ultrasonda hic inmedigini gorduk o yuzden nisan vs gelmiyomus zten sonra catiya bakalim iyiyse suni vercem dedi cati icin baktiginda asiri derecede dar oldgunu normal dogumun mumkun olmadigini soyledi oysa normal dogum yanlisi bir doktordu bana boyle diyince uzuldum fakat guvendigim icinde sezeryani kabul ettim. Daha sonra on bucuk gibi ameliyathneye girdik spinal yapildi fakat fazla odem oldugu icin ve kilom oldugu icin yeri bulunamayip uc kere yapildi (buda bel agrisina sebep oldu) aninda uyustum zaten sadece cekistirmeleri hissettim anestesi teknisyeni sagolsun beni cok sakinlestirdi hep konustu rahatlatti beni herseyi hissettim aslinda plesantanin cikisinda iciniz bosalir gibi oluyor tuhaf bir his tabi hic bir aciyi hissetmiyorsunuz sadece dokunuslari hissediyorsunuz 😊 on bes dakka sonra bal oglum goktugumun aglama sesi geldi ten temasinda bulundurdular yanagima koyunca hemen sustu zaten o kadar guzeldi ki rabbim her kadina anneligi nasip etsin insallah miiss gibi bir kokusu vardi 😊 41 haftalik dogunca haliyle beyaz tabaka artik yok gibi biseydi tertemizdi oglum peygamber sunneti ile dogmus cok nadir gorunurmus❤️😊 bugun ameliyatin ucuncu gunu ve cok sukur hic ameliyat olmamis gibiyim sadece sut sikintim var henuz gelmedi ama oglumla ikimiz gelmesi icin mucadele ediyoruz insallah oda geldiginde hic bir sikintimiz kalmcak 😊 darisi basiniza insallah ☺️❤️ son olarak ilk yuruyus icin kaldirdiklarinda aslaa pes etmeyinn cok can yakici fakat ne kadar yururseniz o kadar kendinizi topluyorsunuz bu konuda da esimin hakkini odeyemem Allah razi olsun rabbim basimizdan eksik etmesin onun sayesinde pes etmedim surekli motive etti beni yurumem icin yardim etti insan gercekten hayat arkadasim diyebilcegi kisiyle evlenmeli ❤️ duygusallastim birden😄 benim deneyimimde bu sekildeydi insallah sizlerinde pozitif hikayelerinizi okuruz 😊