Zhrumt 9+3 günlük hamileyim bi kaç haftadır ilişki olmuyordu doktor yasaklamıştı dün gece ilişki oldu o andan itibaren kasıklarım taş oldu aşırı sancım var uyutmadı sizce doktora gideyim mi normal geçer mi 😔
Hatunnn Zhrumt yakin zamanda kontrolunuz yoksa gidin, ya da kanamaniz yoksa doktorunuzu bi arayip soyleyin. Nekdr sure ile yasaklamisti iliskiyi
SemihDamlaDalan Zhrumt hemen gitmelisin doktoruna ihmal etme yasak koyduysa doktorun bir bildiği var o yüzden koyuyor keşke dinleseydiniz
Esrelf Zhrumt canım bir dikkat et her ilişki sonrası oluyorsa eğer; ilerleyen haftalarda o kasılma doğumu tetikliyor. Yapmayın yada nadir yapın. Kanaman olursa zaten direk doktora gidin hiç yapmayın.
Zhrumt Hatunnn 1 hafta sonra kontrol kanama Yok çok şükür ama sancı çok şiddetli belli bir tarih vermemişti kesenin altında az kan birikmiş demişti ondan olmasın demişti😔
yumos Kanaman yoksa birşey olmaz Allah'ın izniyle biraz yatıp dinlen ayaklarını yüksek yere koy diye tavsiye ediyorlardı bana
Rasev Dokdoruna git hemen bana dokdorum 3ayima kadar yasakladi 12haftada gittim hersey iyi dedi tehlike gecdi ona ragmen 14+3haftalikiz hala ilişkiye girmedik bebeye bisiy olur diye🙊hemen dokdorunla konus sen