sareninannesi_ 35+1 de gittiğimde doktorum perine masajı yapabilirsin artık dedi bende internetten araştırdım nasıl olduğunu . Peki yapan var mı merak ettim açıkçası ilk defa böyle bir şey duydum
Tazeanne-96 sareninannesi_ kasları güçlendirmek için yapılıyor . Esnetmek için doğuma yardımcı olmak için diye biliyorum . Ama ben yapamadım daha .
Mom092 sareninannesi_ yapan ve ise yaradığını söyleyen cok post gordum ben burda ☺️ Hftam geldiginde bende yapicam 🙈
sareninannesi_ Tazeanne-96 evet öyleymiş ama duymamıştım. Yapan varmı merak ettim açıkçası işe yarıyormu acaba
sareninannesi_ Mrvteacher ben 35.haftadayım doktorum artık yapabilirsin dedi sizde yapabilirsiniz artık o halde
Aselinannesiii sareninannesi_ ben hiç yapmadım ilk kızımda açıkçası ne olduğunu da bilmiyordum doğumda doktor yapmıştı hemen fayda eder mi onla alakası var mı bilemem ama kesi olmadı dikişim de sadece dışta 2 taneydi
sareninannesi_ Aselinannesiii aa ne güzel belki faydası olmuştur o zaman denemek lazım haftada 3 kez öneriyorlar
Mom092 sareninannesi_ doktorlarda oneriyor yapmaya basla haftan gelmis ☺️ Zaten 1,5 dk sürüyor çok degil yavas yavas yapabilirsinn😊
Aselinannesiii sareninannesi_ aynen olabilir belki de onun sayesinde kesisiz dikişsiz oldu doğumum ☺️
nec66 sareninannesi_ ben yapiyorum 36.haftada basladim her gun yapiyorum daha dogrusu esim yapiyor. Instagramdan perine masaj yagi aldim onunla yapiyoruz. Doktorum da faydasi oldugunu soylemisti. Ilk gunler biraz aciyor ama sonra alisiyorsunuz. Korkulacak bir sey degil.