Minanin_Annesi Kızlar penye battaniye kaç tane lazım olur bi hastane çıkışının içinde var sadece. Ek olarak kac tane lazım? Bi de kalın battaniye almadım ihtiyaç duyar mıyım ? Daha sonra mı alayim doğum temmuzda
MasalAlparslanMom Minanin_Annesi canım ben iki tane hastane çıkışı içindekilerin harici bide müslin örtü alcam çıkışta pusetin üzerine örtmeye . Araştırdım bende çokçasına da gerek Yok Biri orta ayarda penye kumaş , diğeri biraz daha kalın şu prens/prenses model olan takımlardan. Bunlar hastane çıkışı için çantasına koyacaklarım tabi kalın evde 2tane kışlık battaniyesi ,1 tane orta ayarda kışlık battaniyesi ,2tanede pike tarzı ince battaniyesi var şuan
klcserpil Minanin_Annesi benim doğum da nasip olursa temmuzda ama ben hem ince hem kalin battaniye aldim birkac tane,hatta cantama kalin battaniye de koymayi düşünüyorum çünkü bebisler ilk dogdugunda cok usuyebiliyor 😇
deletedmom25 Minanin_Annesi canım annem hastane çıkışı hariç 4 tane almış bir tane hastane çıkışında da var 5 tane bir tane benim bebekliğimden kalma var kalın ama 6 tane annem fazla fazla yapıyor sağolsun
HanifeOkutan Minanin_Annesi kalın battaniye de şimdi olmasa De elbet ihtiyaç duyacaksın 😊 yani illaki alacaksın. Şimdi gözüne çarparsa al bence yoksa sonra da alınabilir bebeğe kalın battaniye kullanmazsın Temmuz’da
Minanin_Annesi MasalAlparslanMom Müslin örtü ben de almıştım o zaman alayım kenarda dursun kalın battaniye 😊
Bizartik5kisiyiz Iki tane hastane cikisinda var bir tanede tulumla takim var. Biraz kalin olarak lcw da pembe toplu olanlar vardi birde onu aldim. Gecenlerde lcw da kislik seyler indirimdeydi ordanda bir tanr peluş battaniye aldim.Evde kullanmak icin de 2 tane pazen battaniye diktirdim. Suan fark ettimde ne kadar cok almisim. 😀Dogum ağustosun 24 unde allahin izniyle.
HanifeOkutan İki tane aldım penye battaniye ben işte dediğin gibi hastane çıkışında olan bi tane de annem aldı😊 ben nohut battaniye de aldım baktım ihtiyaç olur alırım dedim iki tane battaniyesi varsa bekle baktık ihtiyaç oluyor alırsın
Bizartik5kisiyiz HanifeOkutan farkinda olmamisim almışım valla. Annemin yaptiklarinda var onlari yazmadim utandim 😉
Ardanyal Minanin_Annesi Annem sağ olsun😂 2 tane kadife ipten yaptı. 1 tane nohut battaniye aldı. Yaz içinse 2 müslin 1 penye aldı 1tane de hastane çıkışındaki var. Sizde müslin alın derim incecik yaz için tam ideal olucak
BurcuYce Bende hastane çıkışlarından 6 tane penye battaniye, 2 tane örgü battaniye, 2 tane müslin, 1 tane pike, 1 tane de kışlık pamuklu battaniye var. Yazın hepsini kullanamasam bile kışa artık 😊 Daha da hediye ören tanıdıklarım var henüz onlar getirmedi 😂
klcserpil Minanin_Annesi yengem 28 nisanda dogum yaptı hastane gayet sicak olmasina ragmen bebek ilk geldiginde cok usudugu icin ozel bi isiticinin oldugu odaya aldilar çocuğu orda kaldi bi müddet o yuzden ben her ihtimale karsi yanima almayi düşünüyorum nohut battaniye olanlardan
Esmasera Arkadaslar haziranda kislik battaniyeye gerek varmidir sizce?Bi tane penye bi tanede muslin yetmezmi sizce
Edos Esmasera bende haziranda dogum yapicam insallah. Kalın battaniyeye gerek yok. Sadece uyuyunca uzerine hafif ortmek icin penye battaniyeyi 3 adet aldim kirlenir birsey olur felan diye ☺
deletedmom25 Esmasera sonrası için arkadaşım ben almadım kalın benim bebekliğimden kalın battaniye ve yorganım var onu kullanacağım
Sevde123 2 tane hastane çıkışı içinde var ayrı olarak iki tane aldim 1 tanede kalın aldim hediye geleceklerde var yeterli diye düşünüyorum yetmezse de hemen gider alırım smdiden bir sürü yük yapmaya gerek yok bence😊
NurdanHakan Minanin_Annesi ne kadar çok olursa o kadar iyi en lazım olan şey bence suan 7-8 battaniyem var genede az buldum alıcam bir kaç tane daha günde 1 bazan 2battaniye değişiyoruz o yüzden en gerekli en çok olması gereken şey