Zemuda Bebek arabasında çok kararsız kaldım. Aradığım özellikler hafif olması, çift yönlü kullanım, port bebe olma özelliği, yumuşak iç pedi ve en başta travel sistem. Bana bu konuda yardımcı olabilecek anne adayımız var mı? Siz neler aldınız?
ozgeg_ Zemuda biz henüz almadık ama araştırıyordum hep. Geçenlerde casualin quatro modelini gördüm eşimle çok beğendik. Tüm özelliklerini de yakından görmüş olduk büyük ihtimalle ondan alıcaZ. Sizde bi bakın derim👍🏻
meltemerdem Zemuda Kesinlikle Kraft. Gerçekten çok hafif ve sürüşü oldukça rahat oluyor. Benim nazarımda en kaliteli marka kendisi
Bizartik5kisiyiz Ben kraft leon aldim. Cok hafif, sürüşü kolay. Cift yönlü. Ve travel sistem. Joker de indirim vardi.
Zemuda ozgeg_ bende casual ın Quantum modeline bakmıştım hatta emin gibiydim. Özelliklr oto koltuğundakş ekstra iç pedi beni çok cezbetmişti. Ama port bebe olma özelliği yoktu. 1 yaşından itibaren kullanım. O yüzden vazgeçtim 😞
Zemuda Mehin anex' e siz deyincr baktım. Wuhuuu diyorum.😍 ama biz hep arabamızla yolculuk yapacaz. O yüzden bebek arabasına o kadar fazla para vermek istemiyorum
BurcuYce Zemuda rica ederim 😍 bakın derim henüz kullanmadım ama eve geldiğinden beri evde turluyorum sürmesi çok keyifli geldi 😂☺😘
ozgeg_ Zemuda canım quantuma hiç bakmadm özellikleri hakkında bilgim yok ama quatronun portbebe özelliği var. https://www.e-gencbebe.com/casual-quatro-travel-sistem-bebek-arabasi Videosundan da bakabilirsin 😊
BusraDemiralpErdinlet Ben CANYON BABY&PLUS travel a baktım henüz almadım da. Ebebek mağazasında vardı. 750₺. Başka bir mağazada sorduğumda kendisi 950₺ye sattığını ama o fiyata bulduysam almamı önerdi sağolsunlar. Kötü müdür ki?
Eliffff Biz kraft twist rlx aldık.çok hafif olduğunu söyleyemiycem.ama çok kullanışlı ve sürüşü çok kolay
Zemuda Eliffff ona bakmıştım da arka tekerlekleri şişmeydi. Patlama riski olduğu için vazgeçmiştim. Değiştirmekle uğraşamam diye