Dilaraa06 Kızlar 13+5 im bugün inanılmaz baş dönmesi yaşıyorum oturunca yatınca iyiyim ama ayakta duramıyorum var mı böyle yaşayanlar 😔
Busra34ybg Dilaraa06 bende 13 ile 15 hafta arası çok yaşadım baş dönmesi ayağa kalkınca bütün kan resmen basımdan ayaklarıma iniyordu 17. Haftadayım suan biraz biraz azaldı şuan sadece acıkınca oluyor
Busrabdullah_123 Dilaraa06 bnde son 34 haftamdayim birden bire kalbim çarpmaya başladı gözünün onu karardı hamilelikre her ayın ayrı bir zorluğu var arkadaslar
oykuduru21 Dilaraa06 bende 13. Hafta da başladı bi baş dönmesi allahımm çok kötü şuan 15 olduk azaldı çok şükür
Dilaraa06 Busrabdullah_123 doğru valla hep başka bi sorun cıkıyo başta migde bulantısı var di şimdi hem migde bulantısı hem baş dönmesi bakalım daha neler yasiycaz
Dilaraa06 oykuduru21 insaalah benim de biter biran önce inan o kadar kötü hissediyorum ki kendimi 🤦♀️
Busrabdullah_123 Dilaraa06 aynen daha çok baştasın cnm daha migde yanlamalrin yemek boru yanmalarin nefes darligin kalp carpintilarin hamilelik 6. Aydan sonra baslio kuzum 😀🥰
Ummu123 Canım tansiyonun düştüğü için başın dönüyor olabilir kendini kötü hissedince olc istersen benim öyle oluyordu aynı haftalarda ama biraz zaman geçince tansiyonum normale döndü baş donmelerim de gecti çok şükür