yuksell07 Slm kızlar normalde hep özele gidiyordum bütün tahliller testler yapıldı ama bı sorun yok deyip gonderdiler pitilahmasma torombifli paneli tam kan sayımı sperm sayısı virt zırt milyonlarca tahlilleri yapildi bı sorun yok kendiliğinden olmasını bekledi ozeldeki doktor ama ben bugün dayanamadım hastaneye gittim 1 yıldır cogum olmadigini 3 düşük Yaltigimi söyledim tahlillerim igosterdim doktor son dusugum 6 ay önce yaptığımı söyledim doktor bana folbiol ve klomen verdi lakin çatlama iğnesi vermedi birdaha su gün gel falanda demedi klomeni yarın basliyacam yarın adetimin 5.gunu 10.gununen kadar sabah akşam kullan dedi 12.14.16.18 günler ilişki dedi çok saçma degilmi insan tekrar cagirmazmi yumurtalar buyumusmu die bakmaya ? Benim gibi olan varmı böyle sadece klomen kullananlar
kardelen214 yuksell07 takip gerek canım ben de aynı ted görüyorum çagırıyor kontrole eger çatlamayack boyuttaysa kist olmasın dye ignede vuryor hastanede genelde ilaç verip gönderyoalr özel bu konuda daha çok takip yapıyor
Hayal95 yuksell07 Bende klomen kullandım bana da istersen gelme dedi günaşırı ilişki olsun dedi ben gelirim dedim doktora merak ettim baya
afrasil yuksell07 normalde çağırması gerekiyor . Gerek duyarsa igne vuruyor kendisi çatlayacak gibiyse vurmuyor ama büyümesine boyutuna vs bakması gerekiyor normalde
Defnederen yuksell07 takib yapmalı mutlaka belli bir boyuta gelirse zaten yumurtan catlayıp catlamıcanı anlar doktor ona göre catlatma iğnesi verir sana önerim değiştir doktorunu ☺️
yuksell07 Aslında kafamdan atmıştım bu ay ama annem bı başka doktora git ümidini kaybetme dedi diye gittim birazda ama çok saçma sadece 2 hapla gönderdi geri birdaha cagirmayisi zaten çok tuafima gitti
Mormenekse34 yuksell07 yumurta takibine gitmelisin mutlaka bence, benim 30mm 40mm buyudugu oldu klomenle, sukur kist olmadan adetle atildi Kendi kendine catlamazsa sorun olur, sen takibe git derim
kardelen214 yuksell07 kullan canım sonra bitince kontrole git haberin yokmuş gibi ben ilacı içtim yumurtaları öğrenmek için geldim dersin gidebilirsin yani çagırmadysa gitmeyeceğim diye düşünme git ilaçlarda güzel ilaçalr bence kullan git derim
Hayal95 yuksell07 Evet canım eğer yumurta düzgünse kendiliğinden çatlar değilse de kistleşiyor inşallah kist olmaz bebek oluşur🤲🤲
yuksell07 Hayal95 kist falan yok dedi rahim temiz bir sıkıntı gözükmüyor dedi kist yapmaz korkma dedi🤔
yuksell07 Hayal95 hım hayirlis olsun olan şimdi ben adetin 11.gunu yine gideyim bakalım kaç mm olmuş öğrenelim ona göre bakalım ne olcak
Hayal95 yuksell07 Aynen git canım kontrole gittiğin için eğer özelse muayene ücreti vermiyorsun kaçırma derim belki hiç oluşmaz yumurtan bari doz artırılır
Hayal95 yuksell07 Ama fazla gelebilir doz yada eksik gelebilir çatlatma iğnesini yapmak isteyebilir takip ettir bence ben meraktan ölürdüm valla yumurta büyüdü mü kaç tane oluştu diye bari diğer ay yüksek doz alıyorum az geliştiği aylarda