Fnursahincan Kızlar Merhaba iki hafta önce kontrole gittiğimde bebek henüz dönmedi demişti. Bugün tekrar Kontrole gittiğimde bebek hala dönmemiş Sezeryanla alalım dedi. Şuan 38+3 haftalığız. Bu şekilde bebeğine kavuşan var mı? 🙏🏼
esloka Fnursahincan hâlâ dönmemiş ise dönmez artık genelde doktorlar sezeryan yapıyor birde döndürme işlemi var netten bakabilirsiniz tabi dr yapıyor ise
Morvi Fnursahincan benim oğlum da dönmedi 38+4 de doğum yapmıştım. Doğuma girmeden yine kontrol ettiler dönmediğini görünce almışlardı. Sorun varsa yanıtlayabilirim.
Zeynepekr Fnursahincan Benim bebeğim de makat gelişti , üç gün sancı çektim yine de dönmedi 37+3 te doğum yaptım sancıdan
Morvi Fnursahincan bir yerde bekletmediler öyle bişey mi varmış? Bebeğim benden önce odaya çıktı babası annem falan yanında durdu sonra ben kendime gelince odaya aldılar ve kucakladım oğlumu. Bir sıkıntısı olmadı Allah’a şükür.
Aysegul_cinar Biz 36 dan beri dönmesini bekliyoruz ama nafile 🤷 39+1 im bugün kontrolde hala donmemisti pazartesi günü sezeryan olacağım.Gununu biz istedik ne kadar çok durursa o kadar iyi sonuçta gelişimi açısından falan
Busraslan94 Benim de 28 haftada makat gelişi dedi. 2 hafta gectiy cidden bebeğin kafası kaburgalarımin altında duruşu değişmedi. Bu hareketler fln var internette denediniz mi hiç
Fnursahincan Busraslan94 yok hiç bakmadım hiç de denemedim. Kaburgalarım da 1haftadır ağrı var zaten şu 2-3 gündür daha çok acı veriyor