Krizantem_ Busra0046 İnşallah. Bende de olur diye düşünüyordum olmadı tek sıkıntım şişkinlik 5 aylık gibi sis 😂
Busra0046 Krizantem_ 😂😂 yok daha şişmedimde fıçı olma yolundayım kilo almaya müsaitim aslında minik bişeyimde bakalım ya kilo en büyük sıkıntı normal doğum istiyorum inşallah kalmaz kilo 😂
aycaycayca_89 Bizde bugün 12+0 olduk :) 16 kasımda 2li test yapılacak, inşallah onuda atlatıp devam edeceğiz bebeğimle:)
cerencann 21+4 olduk güzel kızımla 🤗 ilk hamileliğim ve artık hareketleri tekmeleri daha sert ve karnımın dışından belli oluyor pıtpıtları 🙃
cerencann Busra0046 inanın çok sabırsızlanmıştım bende hissetmek için çok güzel bir duygu herkese nasip olur inşallah 🙏 açıkçası başlamadım daha alışverişe ama 16.cı haftadan beri gözüme hoş gelen indirimde olan şeyleri alıyorum. Nasipse ocak ayı gibi tam bir alışverişe başlarım 😊
Krizantem_ Busra0046 Şişkinlik derken kilo şişliği değil bende 45 kiloyum daha almadim ama acayip bir gaz var cok rahatsız oluyorum 😄
Busrabdullah_123 Yasanixxxx canım bnde 34 haftalik oldum limonlu su icmistim sabah akşam bugün birden gözümün onu karardı kalbim hızlı çarpmaya başladı sana da oldumu son aylarda yoksa limonlu sudanmi kaynaklı acaba
Busra0046 Busrabdullah_123 limonlu su tansiyonu düşürür diye biliyorum ama ben dikkat et kendine 😊 şekerli şeyler at ağzına sabahları tuzlu çubuk vs.
Yasanixxxx Busra0046 Busrabdullah_123 yok canım limonlu sudan degil o ben icmiyorum ama bendede oluyor artık onalr kalbim sıkısıyor carpındı nefes darlıgı oluyor arada hic bir iste yapamaz oldum..
Busra0046 Senzinc evet o bendede var doktora gidince görünce uçuyor aklımdan sormak neden oluyor acaba
Senzinc Busra0046 yarın kontrolum var sorucam doktora annem büyüyo karnın sıkısıyo ondandır dedi ama cok acıo ya