Busra0046 11+1 burda genelde hamileler 18 hafta ve yukarısı varmı benim gibi daha minik olan ilk hamileliği 🙈🤰👶
Busra0046 Yasanixxxx ya allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah bende dün göreceğimizi düşünmemiştim cinsiyet sormuştum erkek dedi çok mutlu oldum öğreneceğimi düşünmemiştim 🙏❤️
Busrabdullah_123 Yasanixxxx canım bnde 34 haftalik oldum limonlu su icmistim sabah akşam bugün birden gözümün onu karardı kalbim hızlı çarpmaya başladı sana da oldumu son aylarda yoksa limonlu sudanmi kaynaklı acaba
Busra0046 Ftmklbk oh oh maşallah allahım hayırlısıyla kucağınıza aldırsın ne zaman kontrole gittiniz 🙏 ikili tarama yaptırdınızmı yaptırmayı düşünüyormusunuz?
Bmom Busra0046 ben en son 6 haftalık gittim canım kalp atışını duymak için doktor bı sıkıntı olmazsa 12. Haftada buluşalım ense kalınlığına burun kemiğine bakalım dedi haftaya gidicem inşallah ☺️ sen
Ftmklbk Busra0046 ikili tarama yapılacak. En son 10. Haftada gitmiştim bir dahaki kontrol 16 sinda inşallah. Siz yaptıracak misiniz
Elifmstf Busra0046 amin kuzum sağlıkla gelsin 🤲 bu ikinci hamileligim 19 haftalık ikizlerimi kaybettim. Bu bebeğimi inşallah kucağıma almayi nasip etsin🤲💕
Busra0046 Bmom ben dün gittim 11+1 cinsiyeti gördü inşallah doğrudur erkek dedi ❤️😊 inşallah bi sıkıntı çıkmaz hayırlısıyla kucağınıza alırsınız 😘❤️
Bmom Busra0046 inşallah canım sende ikili tarama yaptırdınız mi düşünüyor musunuz ben düşünmüyorum şuan ultrasondan ölçülüyor zaten detaylıda daha kesin belli olur diye düşünüyorum