Maviimm Merhabalar 28+3 ve b12 eksikliğim çıktı doktorum vitamin iğne başlattı ve troit çok yüksek çıktı bunun için de ilaç başlattı açıkçası çok endişe ediyorum benim gibi bu durumu yaşayanlar var mı rica ediyorum yazarlarsa😌
Mahbuss Maviimm ben başından beri ilaç kullanıyorum tiroid için canım verdikleri ilaç çok etkili hemen düşüyor değer endişelenme 😊 ama her ay kontrolüne git ihmal etme B12 benimde düşük 83 yazıyor değer ama doktor hiç bişey vermedi bana gayet iyi diyor kan tahlili sonuçlarına bakınca anlamadım 🤦
Girlpowerbabe Maviimm sakin ol gayet normal şeyler bunlar 30. Haftadayım gebeliğimin başından beri 25 mg levotran kullanıyorum troid için.. ben de bugün totomdan b12 dodex iğne yedim bizim kız benim b12 yi baya sömürmüş her hafta 1 tane vurdurcam kutunun içinde 5 adet var😌
MeliSeliMelih Maviimm gebeliğin başında rutin tsstlerde tiroidinize bakmadılar mı sizin ? Benim en başta farketti doktorum çok yüksek dğldi ama 2 nin altında tutalım değeri dedi zaten hemen düştü ilaca başlayınca.
RukiyeOzdmr Ben 5 haftalıkken test yaptırdım tiroidim hep yüksek cıkıyor . 9 ay boyunca ilaç kullanacaksın dedi doktorum her ay dahiliyeye gidiyorum canım ben .
Girlpowerbabe Mahbuss benim b12 150 çıktı doktor hemen iğne verdi 83 cidden düşük bişey vermemesi ilginç gerçekten🤔
Merveilkcan Maviimm 4.65 çokda yüksek değil benimki 9 çıktı çok yüksek deyince bende heralde benimkinden çok sandım
Celikkader Bnde 4.90 idim 50 mg eurhtyox 3 hafta kullandım . 1.92 ye düşmüş . Dün sonucunu attım doktora kullanmaya devam 4 hft sonra kontrol dedi . Kac olmasi gerekir ki ? Ya cok duserse o da sıkıntı oluyor mu 20+1 gebelik
Merveilkcan Celikkader aynı ilacı bende kullanmaya başladım ama bebeğim için korkuyorum sonuçta ods ilaç diye hiç bir şekilde zararı yoktur değil mi ya beynimi yemek uzereyim 2 gündür
Celikkader Merveilkcan zarari yok dedi Uc Perinatoloji uzmanina sordum da kullndim . Aksine kullanmamanin cok ciddi zarari varmis bebege cnm . Icin rAhat olsun . Ben bi agri kesici bile icmiyorum cok dikkat ediyorum .guvenli gebelik kategorisinde olan bi ilacmis