NaimeYilmaz hulya1406 SemaTogmus Feyzakpln 2pasaannesi Baybymucize YasMin0910 sinber Ela3466 HryYksl Fatmaceyhun DenizGzm Yaseminumut Makbule7995 Mirapinarli hulya1406 Betus344 Zynpozl Fatmaceyhun Gulfeem houseofyilmaz Merved91 Gizzso Ysmerl Alyaamm1616 gzmylmz Canımız annelerimiz, sabah 10:00’da gönderilen bildirimi almanız için bazı düzeltmeler yaptık. Desteğiniz çok önemli o yüzden sonuna kadar okumanızı rica edeceğim. iPhone kullanan annelerimiz için yeni bir güncelleme yayınladık. Öncelikle bunu yapmalısınız. Daha sonra görselini ilettiğim yerden bildirimlerinizi açmalısınız. 👇 Güncelleme yapıp bildirimleri açtığınızda tek bir sabah bildirim gelmeyecek. Daha sonra her sabah bildirim alacaksınız. Bu ayarları daha önce yapmış annelerimiz ve henüz yapacak olan annelerimiz olumlu/olumsuz dönüş yapabilir mi?🥰
C_yur adm sabahki ve aksamki bildirim geliyor fakat neden forum yazismalari bildirim olarak gelmiyor illaki uygulamaya girip bildirimlerden bakmam gerekiyor
DenizGzm C_yur evet yaa bende bu yorumu arıyordum.. bu durum düzelse keşke. Bildirimi görmek için illa uygulamaya girip bakmamız gerekmese keşke
Mirapinarli HappyMom ben uygulamayı indirdiğim zamandan beri sabah mesajı gelmiyor hatta böyle bişey olduğunu yeni öğrendim malesef.
hulya1406 NaimeYilmaz ayarlara baktım şimdi açık ama sadece akşam geliyor az önce geldi.Sabahki gelmiyor bana.
Betus344 HappyMom Babamın beni ne kadar özlediğini merak ediyorum? 🤔 Soralım mı? Programa girince bildirimlerde cıkıyor sadece bugun bu mesaj gelmiş
BerivanArslan Durukusunannesi bana bildirimler sabah gelmiyo 🙄 Çoğu kişiye günaydın mesajları gidiyormuş bana genellikle akşam saatlerinde geliypr.. Neden kaynaklı olabilir var mı bi fikriniz 😒