Ceylan-Zer halitefe Canım Muayeneye ilk gittiğimde hemen o gün testler yapıyor mu Mustafa hoca, muayene ücretinin dışında bu testlerin ücreti ne kadar hatırlıyor musun bir de sadece karından mı yoksa vajinal muayene de yapıyor mu ☺️
halitefe Ceylan-Zer canım alttan muayene ediyor mutlaka ordaki damarlara falanda bakıyor çünkü doppler ile o gün senden bir liste halinde testleri ister testler için Erciyes üniversitesi araştırmayada gidebilirsin 2 düşük dersen yaparlar sorun çıkmaz zaten ama özelde yaptırayım dersen de deta gen diye bir labaratuvar var oraya git ama deta gene gidersen ayrıca ücret çıkar benim ilk düşük diye oraya gitmiştim ben sen fakülteye git ücrette ödemezsin bu testlere
halitefe Ceylan-Zer canım Şubat ayında yaptırmıştım kan pıhtılaşması testi 450 idi ama yanında başka başka testlerde istemişti doktor toplam 750 vermiştim hepsine 20 güne de sonuçlar çıkmıştı
Ceylan-Zer halitefe canım merhaba Mustafa hocanın istediği testleri yaptırdık şimdi bekliyoruz sonuçları, sonuçları hocaya götürdüğümüzde 10 günü geçtiği için muayene ücreti ödeyecek miyiz 🤔
Serifeinc4 Burcu-2910 çevremdeki çoğu insan kürtajdan sonra hemen hamile kalınıyor demişlerdi ama sanırım kasteddikleri 3 ay faln sonraydı 2 kez adet görüp sonra tekrar hamile kaldığımı öğrenince buda biraz fazla hızlı oldu diyen oldu 😊
Serifeinc4 Burcu-2910 doğrudur kuzucum çok bilmiyorum o kadar erkenden olur mu ama genel olarak herkes düşükten sonra kanallar açık ve çok çabuk bebek olur diyolar
Hafizimm Benim bebeğimin kalp atışı hiç oluşmamıştı doktora kan pıhtılaşmasını sordum gerek yok dedi bu daha ilk düşüğün falan dedi, kalp atışı durmadı yani kalp atışı yoktu basından beri bu da pıhtılaşma için bir sebep mi acaba ?
Ceylan-Zer Hafizimm bilemiyoruz ki gerçekten hiç bir sebep yokken sağlıksız bebek olduğu için durmuş olabilir ya da çevremden duyduklarım gizli guatr, folik asit emilimi olmamasından vs sebeplerle de olabiliyormuş
halitefe Ceylan-Zer yok canım almıyor whatsaptan mesajda atabilirsin sana akşam 5,6 gibi dönüşte yapar nasıl istersen am ğcret almaz bunda test sonuçlarını göstermeye geldim de bilgide veriyor