Rukiyeataman https://imgyukle.com/i/IF5SZx kızlar bakar mısınız 2. Çizgi var gibi değil mi bana mı öyle geliyor 🤔
Ftmsrkn Rukiyeataman evet var gözüküyor arkadaşım da böle olmuştu sonuç pozitifti inşallah senin ki de öyledir kandan test yaptırın bence
Cnsugur Rukiyeataman ben çok çok az gördüm canım 1 hafta daha bekle sonuç alablirsin. Bende yaptığımda çok çok az görünüyodu 1 hafta bekleyip tekrar yaptım sonra o çizgi biraz daha belirginleşti sonra gidip kan testi yaptırdım pozitif
Cansu64- Rukiyeataman hafif var canım inşallah kan testinde de çıkar fakat acele etme çünkü daha yeni
Rukiyeataman Arslnyldz Aslında adetim 15 gün gecikti ama 2 hafta önce de yaptım test hiç bir şey çıkmadı acaba yeni mi oldu diye düşündüm adetim hep düzensiz çünkü
Serap-er Rukiyeataman benimde adetim 15 gün geçmişti test negatif çıkmıştı. Ama 18 gün gecikince baktım çift çizgi ve kanda da pozitif. Şimdi 13 haftalık. Geç döllenme olabiliyor o zamanda sonuç geç çıkıyor.
Rukiyeataman Cicisss adetin 15 gün gecikti ama daha önce yapmıştım hiç bir şey yoktu dün normal testle bugün erken genellikle yaptım böyle çıktı sonradan falan hamile kalmış olabilir miyim ya da geç döllenme olabilir mi sizce 😊