Elifyusuf41 Kayabebek bende aynı şekilde 6+1 im ama mide bulantım falan hiçbişe yok sadece sabahları iştahsızlık oluyor çarsamba kalp atışlarını duymaya gidicez inşalllah ilk gebeliğimde de kalp atışlarını duymadan 1 gün önce düşük yaşamıştım o yüzden bu hafta baya bi korkuyorum vakit geçmiyo☺️
Kayabebek Elifyusuf41 inşallah cok güzel haberlerle gelirsin carsamba günü hepimiz bebişlerimizi sağ saglim kucagımıza alırız ☺️☺️ İlk düşük yaptıgın da kanamanmı başlamıştı nasıl olmuştu bir kaç gün öncesinden lekelenme felanmı oluyor çok üzüldüm
Mervemsi22 umutcuk 12+2 tim suan mide bulantısı dışında sıkıntım yok şükür folik asit ve balık yağı kullanıyorum birde troid için troid ilacı
Birgul_by19 8+4 oldum bende şükür kalp atışını duyduk folik asit ve demir ilacı kullanıyorum hafif bulantılarım var allah hepimizin yardımcısı olsun
Ebru-h55 Hanımlar kaç haftalık olduğu net olarak nasıl anlaşılıyor iki hafta önce doktora gittiğimde 5 haftalık demişti sağlık ocağında yaptırdığım testler de de 8 haftalık dediler adet tarihime göre de 9 haftalık oluyor netleştiremedim kafamda🤭
Elifyusuf41 Kayabebek ilk gebeliğimde doktora gittim kesen gayet güzel ama çevresinde kanama var ama bu önemli birşey değil dedi tabi çalışıyordum da ozamanlar baya yoğun 5 gün boyunca lekelenmem geldi doktora sordum önemli değil kahverengiyse dedi ama bi ped dolduracak kadar oluyordu günde daha sonra da kanamam oldu
Ebru-h55 Kayabebek yani tahlil sonuçları mı belirleyici daha çok beta hcg değerime göre 8 haftalıktı geçen hafta şuan 9 haftalık mı 😄
gmzrk umutcuk 6+4 hamileyim sabah bulantısı hazımsızlık ve gaz dışında iyiyim şükür 12 sinde kalp atışına gideceğim heyecan tavan 🤭
Kbrarz 8+3 gunluk hamileyim ve bulantilarim cok😔yemek yemegi özledim diyebilirim 😔kilo kaybim oldu insallah toparlarim biran once🙏🏻
Tazegebe1 Elifyusuf41 ben de 7+1 im sabahları bulanıyo biraz uzanınca geçiyor çubuk atıyorum ağzıma sonra kahvaltı yapabiliyorım :)
Elifyusuf41 Tazegebe1 sabahları benimde midem bi değişik oluyor ama daha birkere saf su çıkardım onun dışında normal rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🥰
umutcuk Elifyusuf41 7+1de duydum canım.. ne mutlu hiç tanımadığımiz insanlar için sevinebilmek♥️♥️ çok teşekkür ediyorum