Maryammi1 Merhabalar. 31+2 gunluk hamileyim. Korona testim pozitiv cikti. Atesim falan yok dogrusu kendimi iyi hiss ediyorum fakat tansiyonun biraz oynuyo. Acaba hamilelikte covid olan annelerin bebekleri saglammi doguyor? Bebeye bir zarari varmi acaba??
6217 Maryammi1 merhaba canım ben daha dün doktoruma sordum korkma ona bişey olmuyormuş sıvının içinde olduğu için korunaklıymış endişe etme inş sende atlatırsın bi an önce bol bol sıvı ve meyve tüket kendine iyi bak
Ceydaaaaa Maryammi1 Bende yeni atlattım cnm 38. haftalığım çok şükür bi sorun olmadı içini ferah tut bol bol vitaminli meyve sebze tüket :) Pekmez falan eksik etme cnm 😊
bus91 Maryammi1 merak etme canım Allahım okdar büyük ve okdar guzel yarattmış ki bebeğimiz bir kesenın için de ve koruyucu kalkan gibi onu koruyor sen dıkkat et bol bol c vıtamını al kemik suyu corba paça gıbı şeyler iç içebılıyorsAn
Beker Maryammi1 kan yoluyla bulaşıp da covid olmadığınız sürece bebeğe zarar vermiyor diye duydum canım çevremde hamile olup da covid atlatan çok arkadaşım vardı doktorlar bu şekilde söylemiş. Sadece beslenmene dikkat etmen lazım bebeğin kilosu geri kalmasın diye
Maryammi1 6217 doktorum bol sivi ve vitamin c icmemi soyledi. InshAllah cobuk atlatirim🙏🏻🙏🏻🙏🏻tesekkur ederim🌸
Maryammi1 bus91 icimi rahatlatdiniz cok tesekkur ederim❤️ Bol sivi ve meyve yiyorum kac gundur InshAllah cobuk iylesirim🙏🏻🙏🏻