Beri_ilhan Merhaba hanımlar. 23+5 haftalık hamileyim. Dün gece karnımın altında hafif bı kızarık cizgiler görmeye başladım. Sanırım çatlamaya başlıyor 😥 bunlar için sizler neler kullandiniz. Ne önerirsiniz.
eymenMomy_ Beri_ilhan vallah naparsan yap 30′ dan sonra cok fena çatladım ben. her türlü yağları kremleri sürmeme rağmen 🤷♀️
Halimehacin Beri_ilhan canım herkesin yapısına göre değişiyor. Ben pahalı kremler karşıyım bol su ve karnını nemli tutman yeterli binde satılan zeytinyağlı vücut losmonu var yeşil şişede 9 tl civarı yanlış hatırlamıyorsam. Hamileliğim boyunca 2 tane kullandım aklıma geldikçe sürüyorum sabah kalktığımda gece yatmadan. Bazen gün içerisinde. Ve karnımda hiç çatlağı olmadı. Bikini bölgemde oldu benimde bacak kısımlarında ve oraya sürmek aklıma bile gelmemişti 🙄Günlük 3 litreye yakında su içiyordum zaten hamilelik boyunca insan suyu seviyor ☺️
Beri_ilhan Halimehacin keşke bende su icebilsem😥 şimdiye kadar bis y denemedim. Bu saatten sonra mecbur bı çaresine bakacam
Bahser61 Her şey çok güzel giderken 33.haftada minik minik çizgileri gördüm. Şimdi 34+4üm biraz arttı. Zaman zaman bebek yağı kullanıyorum, işe yarar veya yaramaz bilmiyorum ama bebek hareketleniyor hoşuma gidiyor ☺️
Begm Beri_ilhan hindistan cevizi yağı çok kötü olmasını önlüyor kantaron yağı da izleri gideriyor canım ben duydum ama artık çok geç iri iri yırtıldı derin derin hemde bikini bölgemde bile var nemlendirmeme rağmen çatladı izleri geçsin diye kantaron sürüyorum bir nebze olsun geçirdi zamanla da geçirir sen sür diyorlar bakalım