EsrSvm Kızlar Merhaba, 13 aydır bebek sahibi olabilmek için uğraşıyoruz. Geçen ay rahim filmi çekildim sonuçların çok şükür tertemiz çıktı.Bunun üzerine Reglimin 3.günü doktorum hormon testleri istedi.Bu sabah yapıldı ve sonuçların çıkmış.Ben çalıştığım için sonucu henüz doktora gösteremedim.Bu yüzden tecrübeli arkadaşlarımdan bilgi rica ediyorum. E2 - 74 TSH - 2.9525 FSH - 6.09 LH - 5.94 PROLAKTİN - 39.71 Yüksek ( 5.19 - 26.53 olmalıymış ) Eşimin tahlili yarın yapılacak. Sizden ricam Prolaktin yüksekliğinde nasıl bir yol izleniyor.Bu şekilde olup Hamile kalan arkadaşlarımdan bilgi rica ediyorum 🙏
Ghg19 EsrSvm merhaba benimde prolaktin 70 çıkmıştı dostinex diye ilaç verdi onu kullandım. 2 ay sonra tekrar baktırdım 0.91cikti. Kimileri hemen hamile kalmış . Ama benim hâlâ olmadı. Nasip artık bekliyorum.
ozlemuce EsrSvm benimde 110 larda çıkmıştı prolaktinim .Beyin hipofiz MR istedi dr. Hipofiz bezinde adenom tespit edildi . 1 kutu dostinex kullandım Allah’ıma şükürler olsun ilaç bitti 1 ay sonrasında gebe kaldım Şimdi 29 haftadayız. İlaçla düzene giriyor hiç endişe etmeyin lütfen. Doktorum beni çok rahatlatmıştı endişe etmeme fırsat vermedi sizde rahat olun lütfen tabi tek engel prolaktin yüksekliği ise.
yagizefeninannesi EsrSvm canım çok korkma öncelikle stresten, üzüntüden uzak olman lazım çünkü çok etkiliyor, benim doktorum içerisinde 2 tane hap bulunan bir ilaç verdi 1 hafta arayla iç dedi kullandım, 2 hafta sonra değerlerime baktırdım normale dönmüştü zaten o ayın içerisinde de hamile kaldım 🤲 inşallah senin de böyle olur hemen normale döner ve yavrunuza sağ sağlim kavuşursunuz 🤲
afrasil EsrSvm canım bildiğim kadarıyla prolaktin 1 2 ayda düzelen birsey ilaçla düşüyor doktorun ilaç verir
EsrSvm Ghg19 Rabbim en kısa zamanda yüzünüzü güldürsün inşaallah.Diğer testleri yaptırmışmıydınız peki ? HSG filmi sperm testi vs.
Ghg19 EsrSvm Amin cümlemize en kısa zamanda nasip etsin inşallah. Sperm testi yapıldı sıkıntı yok . Ama rahim filmi cektirmedim henüz. Birkaç ay daha olmazsa ona da baktirmayi düşünüyorum.
Burcu3506 Benim 43 çıkmıştı doktor yine bakalım dedi 33 çıktı daha yeni 28 çıktı hiç ilaç kullanmadım
EsrSvm Burcu3506 Bana Dostinex diye bir ilaç kullanman gerek yazmış şimdi doktorum.İnşaallah sperm testinde bir problem çıkmazsa ,Prolaktin ilaçla veya bir şekilde düşebilecek bir hormon sanırım.
EsrSvm ozlemuce Çok çok sevindim adınıza.Sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim. Banada doktorum Dostinex yazmış şimdi.Eşimde yarın Sperm testi vericek inşaallah temiz çıkarsa sonuçları önümüzde bir tek bu engel kalıcak Rabbimin izniyle.Bilgi çok rahatlattı beni çok teşekkür ederim yazdığınız için ❤️
beyzakkt Merhaba, benim prolaktin hormonum 3 ay önce 67’ydi. Dostinex bende biraz ağrı yaptığı için kendiliğimden kullanmayı kesmiştim. Çocuk çalışmasına başlamadan önce aktardan hayıt suyu aldım. Onu yaklaşık ½ hafta içtim. Şimdi ise 3.denemede testte pozitifliğe denk geldim. İnşallah sizinde istediğiniz olur❤️
EsrSvm beyzakkt Amiin çok teşekkür ederim🙏Çok sevindim bu arada adınıza.Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşaallah❤️
EsrSvm yagizefeninannesi ya çook teşekkür ederim 🙏 Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşaallah bebeğinizi🤲 Umarım hayırlı haberleri vermek banada nasip olur❤️
Mormenekse34 Asilama yaptirdigim gun prolaktinimin yukselmis oldugunu ogrendim, oncesine 11 olan deger 36 cikti 2li dostinex verdi bana da kac gunde duzene giriyor bu hormon acaba, asilama bosa mi gtti simdi😔 5 gun var bat
afrasil Mormenekse34 1 2 ayda düzelen birsey diye biliyorum aşılama için doktor daha iyi bilir bence boşa gidip gitmediğini aşılama yapmadan önce bu degerlere bakılması gerekmiyor mu sen aşılama dan sonra nasil anladın canım
Mormenekse34 afrasil ben asilamadan 2 ay once baktrdigimda dusuktu sonra o degerlerle baska hastaneye gittim doktora gosterdm asilamaya karar verdi, sonra tekrar bi test istedi o da bikac gun sonra olunca ignelere fln baslamistm yani Doktor cok yuksek degl sorun olmaz dedi ama içim sıkıldı tabi… 2li ilac verdi bidaha kan vermedm ne kadar etki etti bilmiyorum
EsrSvm Mormenekse34 Üzülmeyin hiç..Bugün forumda araştırma yaparken bir arkadaş ploraktin yüksek olduğu halde hamile kalmış..Rabbim hayırlısını bilir muhakkak ama bu süreci üzülerek beklemeyin inşaallah bu ay beklediğiniz haberi alırsınız ❤️🙏
Nuray23 Mormenekse34 prolaktin hormonu oyle biseyki. Hemen yukselip dusen bisey. Bugun dusukse yarin tekrar baktirin yuksekmis olabiliyor. O yuzden ilac dengeye getiriyor diyebilirim. Bende dostinex kullandim icinde 2 tane kucucuk hap var. Yarim yarim seklinde kullandirmisti bana doktorum. Insallah hakkinizda hayirlisi olur.