minikkalplim merhaba kızlar benim ilk gebeliğim kız bebek bekliyoruz 28.haftadayım 16 kilo aldim simdiden doğuma kac kg girerim bilmiyorum önceden tecrubesi olanlar dogumdan 1 ay sonra kac kgsi gitti sizlerde ilk ay bi on kilo gidermi yaa ödem kese bebek vs 🤔
eymenMomy_ minikkalplim Biz 39 haftalığız sadece 13 kilo aldım.. Herkes doğumdan snra 10 kilosu gidiyor diyo bakalim😁
bebisloading minikkalplim ben çok almadım, benim dert ettiğim doğum kilosu olarak kızımın doğum kilosunu dert ediyorum. İnşallah bol semirerek gelir güzel kızım. Sizlerin bebeğin kilosu u artırmak için yediğiniz şeyler var mı?
Rabia95 minikkalplim henüz doğurmadım ama son haftam son 3 haftada 3.5 kilo aldım. Gerçekten son haftalar çok sıkıntı oluyor, hamur işi 🚫
anneadayi33 minikkalplim sizin dikkat etmeniz lazım kilo gider ama doğum anına kadar alınacak kiloyu siz şimdiden tamamlamışsınız doktorunuz birşey demiyor mu
eymenMomy_ Mom092 aslinda benim mide bulantilarim çok fazla olduğu için fazla kilo alamadım yoksa ben bi 20 kilo felan alırdım herhalde😁😁
minikkalplim eymenMomy_ benim hic bulanti olmadı 0 hatta 🤗 ilk 3 ay diyetisyene gittim ko almadım son 4 ayda 16 aldım iste 😪
kubuduru eymenMomy_ benim de çok fazlaydı 28 haftadayım 2.5 kilo aldım 😂 28den 38e kadar mı aldın canım asıl kilolarını ben de alır mıyım acaba bu son zamanlarda
Mom092 eymenMomy_ kesinliklee oyle düşünüyorum bende 😍 Sag salim kucagimiza aliriz insallaah seninde az kalms 🥰
eymenMomy_ Mom092 inşAllah ya dualarını eksik etme♥️sürekli hareket halindeyim zaten ,hurma felan da yiyorum, yapılması gereken herşeyi yapıyorum inatçı çıktı gelmiyoor😅
Mom092 eymenMomy_ hay Allaah yaa ☺️ Olsunn sabir o ordan bi sekilde cikacak istedigi kdar inat etsin minik😊 dualarimdasin canimm sag salim haberlerini bekliyorum insallaahh🤲🏻
eymenMomy_ minikkalplim Tek derdiniz bu olsun. Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin de kilolar gelir gider🥰