Vildaneroll Merhaba arkadaşlar 6.haftadayim ultrason ile 2tane kese oldugunu ama ikiz ise bunu soylemenin erken oldugunu haftaya tekrar ultrasonda bakinca netlesecegini soyledi. Boyle bir durum yaşayan annelerimiz var mi?
pitircikannesi1 Vildaneroll ikizlerim var benim kuzum evet öyle oluyor çift yumurta ikizi. Benim de doktorum söylemek için erken olduğunu belirtmişti çünkü keselerden birinin büyümeme gelisememe durumu olabiliyor diye ama çok şükür benim iki kesem de sağlıkla büyüdü gelişti ve şu an 20 aylık ikiz evlatlarim var
Gigy Vildaneroll geçen biri yazmıştı tek kese görünmüştü sonraki hafta kalp atışı çift kese de çift gördük ogrendik demişti,deneyimliler yazar şimdi 😊
Minnakhamis Vildaneroll aynısı bizim başımıza geldi 5+4 de tek kese gözüktü ikinci bir oluşum var ama gelişmeyebilir daha erken dedi 7+5 de gittik o zaman iki kese gözüktü kalp atımlarını da o zaman öğrendik ☺️
Cskn99 Hamileliginiz hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım ultrason kağıdına bakabilir miyim?
Vildaneroll pitircikannesi1 ay cok sevindim sevgili anneciğim. Benimde mi muhtemel ikiz midir bos yere 2 kese demez demi doktor
pitircikannesi1 Vildaneroll evet canim ikiz ama keselerin büyüyüp gelişmesi lazım. Rabbim hayırlısı ile sağlıkla nasip etsin inşallah
Sevimozmen01 Minnakhamis benimde öyle şuan iki hafta önce iki kese bir kalp atışı görüldü inşallah benimde seninki gibi olur haftaya gittiğimde ikisinin kalp atışını duyarım umarım😊
Vildaneroll Sevimozmen01 bana da haber verin cok merak ettim haftaya inşallah ikisininde kalp atişini duyabiliriz :)
Busgktp Öncelikle hayırlı olsun 🌼 Geçtiğimiz çarşamba doktor bende de iki kese gördü. Biri diğerine göre 30 mm daha küçüktü muhtemelen ikiz gözüküyor dedi. İki hafta sonra kalp atışlarını duyunca tamamen durum netleşicek dedi. Heyecanla bekliyorum ☺️