Ffc2224 Kızlar ne zaman stoga giriyor nasıl takip ediyorsunuz ben uzun zamandır bakıyorum girmedi stoga
monaroza Ffc2224 Sürekli girip bakmak gerek sanırım ben öyle yapıyodum iki gün önce yine stoğa girmişti kızkardeşim haber verdi bana da öyle aldım ben
mlsmrtgl Ffc2224 daha iki gün önce stoktaydı. Yakından takip etmek gerekiyor. Zor stoga giriyor. Ben iki ay bekledim iki gün önce alabildim
monaroza Ffc2224 Evet evet yeni aldım daha o sekme hep açık kalsın sürekli yenileyip bakarsınız hemen bitiyo çünkü çok talep var 😅
Ffc2224 monaroza aynen ya cünkü dün akşam bile baktım yoktu :( siz görürseniz bana yazarmısınız burdan
monaroza Ffc2224 Tabi görürsem haber veririm mutlaka ben eşime kardeşime anneme birkaç arkadaşıma daha söylemiştim onlarda bakıyolardı öyle yakaladık siz de öyle yapın isterseniz
Ffc2224 mlsmrtgl ay ben kac aydır favorilerime eklemiştim ara ara bakıyordum demek hergün bakmak gerekiyor
mlsmrtgl Ffc2224 ben günde kaç defa bakıyordum 😂 her aklıma geldiğinde 😂 stok gelir gelmez bitiyor hemen yakalamak önemli
Ffc2224 sukayhanacar aynen yok 27 haftalık oldum halen yakalayamadım dolapta etiketli satanlar var 280 tl yazmıslar resmen fırsatcılık 🥴☺️
Ffc2224 mlsmrtgl bende bundan sonra her dakika bakıcam olmadı cünkü dolap uygulamasında satanlar var 280 liraya koymuslar etiketli ürün ama resmen kâr amaclı alıp satıyorlar