Svdasilad babysevgi anladım hayırlısı böyleymiş. Bn henüz çatı muayenesi olmadım Bnm de 19 gün kaldı doğuma haftaya cuma kontrol var belki bakar .
Freedom01 meldem ay ne guzel 🥰 InwaAllah canim sag salim kavuwuruz bebegimize. Ilk cocuk mu? Cinsiyyet ne? Bizde kiz 🌼
meldem Freedom01 ilk gebeligim yasim 29 benim erkek eskisehirde yasiyorum sen nerde yasiyorsun seninde ilk gebeligin mi
Eeisitan Diilaa doğumu basıl yapıcaksınız belli oldu mu benim haftaya kontrolüm var muhtemelen belli olur ozaman doktora sormuştum bi sonraki kontrolde çatı muayenesi yaparız ona göre karar veririz demişti heyecanla bekliyorum 😊
Derino theAna cuma günü mü Sizin kaç haftalık olmuş olacak doğum zamanında :)benimde büyük ihtimal cumartesi :)
theAna Derino perşembeyi denk geliyor tam 40 haftalık olacak. Tabi bu uygulamanın verdiği sayı öncesinde gelirse bilemem 😅 Allah kolay bir doğum nasip etsin size de 🙏🏻
Fatma3215 Son 5 gün salı hastaneye yatış yapıcam hayırlısı ile kızımı kucağıma koklamak istiyorum çok heyecanlıyım ilk hamileliğim normal doğum olcak inşallah bi terslik olmazsa
Diilaa Eeisitan pazartesi kontrolüm var benimde ama hiç çatı muayenesinden bahsetmedi yapicak mi bilmiyorum normal doğum istiyorum ben bol yürüyüş yap dedi sadece