38+5 günlüktük. Doktorumla konuşarak 29 Ekim’de bayram çoşkusu yaşamak istedik 😊 sabah saat 9 itibariyle hastaneye gittim ve yatışım yapıldı. Hastaneye gitmeden önce varis çoraplarımı giydim çünkü doktorum dolaşımım etkilenmesin ve pıhtı atma durumu olmasın diye tüm hastalarına bunu uyguluyormuş. Saat 10 u geçiyordu hazırladılar beni ve geceden aç karna gitmiştim idrarımı da yaptıktan sonra ameliyathaneye gittik. Oturdum öncelikle kendimi serbest bırakmamı istediler anestezi ekibi rahatlattı beni biri eğilmemi söyledi ve beni tuttu başımı kendine yasladı omuzlarımı düşürmemi istedi diğeri ise belimi soğuk bir şeyle sildi sonrasında iğne yapıcam kendini çekme dedi ve yapıyorum diyerek iğneyi vurdu hiç acımadı normal iğne yapıyormuş gibiydi sonra ilacı veriyorum dedi bacaklarında bir sıcaklık hissedeceksin dedi biraz zaman geçtikten sonra hafif ılıklık hissettim. Bacaklarımı kaldırıp sedyeye yattım ve ayaklarımı oynatmamı istediler hafif kaldırdım. Sonrasında doktorun kestiğini hissettim anestezist acı mı dokunmamı hissettin diye sordu bende acı dedim acımıştı çünkü ve ardından mide bulantısı yaşadığımı söyledim o an hemen damar yolundan ilaç verdi ve gerisi bende yok 😅 sanırım kusmuşum öyle demiş hemşireler beni odaya getirdiklerinde. Tabii ameliyat videomu falan da çekmişler tlfnumu almayı unuttuğum için ebe çekmiş sağolsun sonra bana yolladılar. Videoda bebeği çıkarırken doktorun elini içine soktuğu an da ve ebenin karnıma bastırdığı anda ahh diye bağırmam var inliyorum yani ama hatırlamıyorum tamamen bayılmamışım ama hiç birşey hatırlamıyorum odaya geldiğimde ayıldım. Bebeğime ilk dokunduğum öptüğüm an çok güzeldi mis gibi kokuyordu🥰 6 saat sonra ayağa kalktım ama öyle bir acı yaşamamıştım hayatımda 😬 tuvaletimi de zor yaptım maalesef çok acı çektim açıkcası. Emzirme konusunda da çok şükür hemen sütüm geldi hiç stres yapmadım. Şimdi bir haftalığız sık sık emziyorum mama takviyesi yaptılar ilk başta emzirdikten sonra 30ml de mama verdik hem hasta olmaması için hemde aç kalmasın diye ama şuan mamayı en fazla gün de bir kez gerek duyarsam veriyorum çünkü her saat emzirmeye çalışıyorum ve doyuyor uyuyor kontrole gittiğimizde de kilo kaybımız olmadı çok şükür 🙏 benim de ara sıra sancım ve ağrım oluyor malum kolay değil kesilmek😑 ayrıca iki gün sonra acayip bir baş ağrısı çektim beynim patlayacak gibiydi ilacın etkisiymiş bol bol kahve ve su içmem söylendi içtim ama yeterli olmamış acillik oldum serumlar yedim öylelikle geçti bir daha olmadı çok şükür hala da sıvı tüketimine devam ediyorum çünkü bünyeden bünyeye değişiklik gösteriyormuş bazısı üç günde bazısı bir ayda zor atıyormuş ilacı vücuttan. 5 gün sonra kadın doğumcuma gittim su geçirmez bantı çıkardı herşey yolunda dedi Korse de takabilirsin dedi karın ister istemez sarkıyor çünkü zamanla toparlanacak inşallah 😊 geceler uykusuz geçiyor ama herşeye değer minik cumhuriyet bebeğim için 🥰 eşim de bebeği ilk kucağına aldığında dili tutulmuş onu da videoya çekmelerini istemiştim çekmişler neredeyse ağlayacak bir hali vardı gözleri dolmuş hiç bir şey diyememiş ve öylece bakakalmış bebeğimize ☺️ işte böyle bir hikayede benden umarım sizlerde bebeğinizi sağ salim kucağınıza alırsınız ve güzel anılar biriktirirsiniz 😊🙏 bizden sizlere sevgilerle…❤️