umutcuk Aden23 biberoncomda kiralama fiyatları hala çok uygun size naçizane önerim ameda elite kiralayın rahatça geçirin bu süreci,riske atmayin
Aden23 umutcuk ben ilk doğumumda öyle yapmıştım ve çok rahat etmiştim fakat corono dan dolayı yasaklanmış kiralamalar o yüzden çözüm aramaya başladım.
umutcuk Yasak konusunda bilgim olmadığından😔 kusuruma bakmayın. O halde mesela lactaline ev tipi pompadan tüm çevren çok memnunlar onu onerebilirom. Benimde ilk tercihim hastane tipi ama doğuma kadar dediğiniz gibi olursa medelayi tercih edeceğiniz
Aden23 umutcuk estagfurullah bende ilk kiralamaktan yanaydım fakar her şey de olduğu gibi kiralama olayı da coronodan dolayı kaldırılmış. Madela süperdi çok rahat etmiştim. Bana kesnlikle güçlü birşey lazım çünkü ilk doğumumda heryerimden süt akıyordu çok fazla sütüm vardı. Sağmazsam ateş yapıyordu. Mecburen iyi araştırıp nokta atışı yapmak istiyorum.
Aden23 Sarisin_annee çift göğüs sağmaya kalkanlar Genel olarak hep aynı yorumu yapmış Performansının düştüğünü yazmışlar.
umutcuk Aden23 canım tekrardan merhabalar. Bor arkadaşa lazım oldgindan biberonu aradık kiralama hizmetine devam ediyorlarmış. Belki işine yarar diye sana da haber vereyim dedim🌼🌼
Melike145334 Aden23 bana hediye edıldı fabrikasında çalışan bır yakınım sağolsun kullanan kuzenım çok memnundu sağarken görüyordum baya iyi sağıyordu o da çok araştırıp almıştı öyle yanı henüz kullanmadım iki normal doğum yaptım mastıt çok oldum o yüzden pompa 3. Hamileliğimde hedıye edılınce çok mutlu oldum
umutcuk Ben 6 ay kullandım sonrasında gereksinim kalmadığından kiralamayı bıraktım. İlk zamanlar kontrolsüz gelen sütü düzenliyor, sonraki süreçte de sutnartirici etkisini görmüştüm
Aden23 elfelendor bende şuan iki seçenek arasında kaldım. Medela freestyle mı? Yoksa medela hastane tipi olan iki başlıklı sarı olan mı sizce ?