Elifscy Merhabalar hanımlar, anne yanı beşik olarak yatak odamda yer olmadığı için portatif bir şey almak zorundayım, sunny baby marka olanı tercih etmeyi düşünüyorum, alta doğru genişlemesi de beni cezbetti biraz açıkçası. Acaba aranızda kullanan memnun kalan var mıdır? https://www.hepsiburada.com/sunny-baby-lotus-double-anne-yani-besik-bej-p-HBV00000ILWB4?magaza=Fatihbebek
Melikeakkc Elifscy ben aldım kurdum hatta 400 TL ye aldım çok güzel geldi bazı yorumlarda marka iyi değil diye yazılmış ama beşiği çok beğendim kumaşı falan çok güzel tavsiye ederim
Elifscy Melikeakkc yaa süper çok sevindim, güle güle sağlıkla mutlulukla kullanın inşallah.🌸🥰 Peki sizce ne kadar süre kullanılabilir, alt bölümü genişlediği için 6 aydan daha uzun ömürlü olur diye düşünüyorum ama siz ne dersiniz?
Melikeakkc Elifscy benim ki anne yani 1 yaş maksimum yatar alt derinliği kullanmayabilirim ben. Yatağımın yanına istediğim için aldım ilerisi için 1 yaştan fazla yatsın diyorsan boyut küçük park yatak bakabilirsin.
Elifscy Melikeakkc yok yok 1 yaşa kadar yeterli olur benim için de çok teşekkür ettim e bebekten de bakayım 🌸😍