Kdryns22 mervecix bol su tüket uyuyabildigin kadar uyu ılık duş al firsat buldukça bol bol sağ yada emzirmeye çalış ve bestlak yada galactago damla öneririm kesinlikle bunlar çok işe yaradi bende denersen umarım seninde sütün gelir canım bebeğini sağlıkla büyüt inşallah 🙏
Kizimveoglumm mervecix sıvı bol bol tüket veee yeşillik roka dere otu kıvırcık bunları temizce yıkayıp salata yap ye özellikle dere otunun cok faydasını görmüştüm birde lactamil var emziren anne için içecek bitki çayı mavi kutuda oda cok güzel tadıda ve sütte yapıyor
Dyg61 mervecix yumuşak uçlu tarakla yapacaksın canım yukardan uçlara doğru hafif hafif kanalları harekete geçirmesi için
Dyg61 mervecix hadi bakalım hayırlısı olsun hastanedeysen sıcak havlu falan koysunlar gelır sütün endişelenme canım hayırlı geceler ☺️
Busrans Ya süt gelmesi icin eczaneden cay al direk gelir allahın izniyle sütün bidr kekik ye lahana yapragni soguk goguslerne uygula bildjlerm bnlar
babyceylan genelde 2. gün akşam ya da 3. gün geliyordur canım korkma normal bol bol emzir bol sıvı tüket petibör bisküvi meyve suyu tüket eve çıkınca hemen sıcak dusunu al sıcak bisiler ye korkma gelir.
Ayseciiikkk mervecix bebeğin emdikçe sütün artacak canım mutlaka emsin gelmese bile yine mama takviyesi yaparsın ama önce emzir sütüm yok diye mamaya başvurma önce emzir sonra mama
Burcu1991 mervecix eve gider gitmez sıcak duş al canım gidene kdr da bı damla gelmese dahi sağ uyar.incir kayısı üzüm dut kurusu karışımı komposto ic.bol su ve uyku.emzirdikten snrada sagmaya devam et.benim hastaneden çıktıktan sonra geldi 2 gün snra