Öncelikle herkese merhabalar bizde 40+0 da 12 mayıa cumartesi günü 12.19 da oğlumuzu daha doğrusu mucizemizi kucağımıza aldık.... ben ona mucize diyorum çünkü bütün umutlarımızın bittiği 2 dk sizin normal yollar ile çocuğunuzun olma ihtimali yok dediği ve bizim artık çocuk fikrini kafamızdan attığımız bir dönemde rabbim bizim sesimizi duydu ve evlatsız bırakmadı çok şükür tam 6 yıllık hasretimiz cumartesi son buldu... 12 mayıs bizim son günümüzdü ama oğlumun hala gelmeye niyeti yoktu 32. Haftada dönmesine rağmen kanala hala inmemişti. Doktorumuz en fazla 2 gün daha bekleyebileceğimi ancak henüz açılma olmadığından ve bebek kanala girmediğinden normal ihtimalinin olmadığını söyledi bende daha fazla beklememek adına sezeryana alın dedim 2 saat içinde sezeryana aldılar. Genel anestezi olduğumdan ben odaya gelmeden bebeğim odaya gitmişti. Ancak yolunda olmayan birşey vardı bebeğim ultrAsonda 3700 gözükürken 3100 gr doğmuştu meğer aşkım oğlumun boynuna kordon dolandığından kilosu yüksek çıkmış ve biz birkaç gün daha bekleyelim normal olsun diye diretsek bebeğimizi kaydedebilirmişiz. Ancak asıl hikaye sezeryandan sonra. Normal doğurabilecek olanlar kesinlikle normal doğurun çünkü sezeryanda doğumun arkası çok zormuş. Özellikle benim gibi gaz problemi yaşarsanız o daha fena 😔. Ben maalesef 2. Güne kadar gaza çıkamadım artık ilaç yardımı ile çıktım sonrasında büyük abdestte de çıkamadım lavman yapıldı 😒 hala sağa sola dönerken ve bazen yürürken çok zorlanıyorum karnımı desteklemeden yürümem çok zor bazen çok iyi iken bazen çok bitkin oluyorum ama küçük mucizem için hepsine değer çok şükür 🙏🏼 allahım isteyen herkese tez zamanda nasip etsin inşallah