Merve50 Aysenurkrk ilaç hiç bir şekilde fayda etmiyor zaten 🤦🏻♀️ Denemediğim çözüm kalmadı biraz da ayva ile çözüm arayayım inşAllah bu sefer olur ya 😇
Aysenurkrk Merve50 kesin dene gerçekten bak, ben berbat bir durumdaydım, mide bulantısından oturup ağladığım günleri biliyorum yani, şuan bunu yazarken diğer elimde ayva var mesela 😂
Sinemmy Merhaba ben 16+2hafta hamileyim hesaplarken nasıl oluyo 16 bitti 17 mi yoksa 16 yeni mi dolduruyorum anlamadım bu işi🤷♀️
Sinemmy Merhaba ben 16+2hafta hamileyim hesaplarken nasıl oluyo 16 bitti 17 mi yoksa 16 yeni mi dolduruyorum anlamadım bu işi🤷♀️
Aysenurkrk DaisyMom allhım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah, inşallah yavruna sağlıklı bir şekilde kavuşursun. Küçük meleklere de Allah’ım rahmet eylesin ❤️😒 7+4 hafta benimki daha çok baştayız:)
DaisyMom Aysenurkrk amin Allah razi olsun 🤲 insAllah evlatlarimiza sagsaglim kavusuruz.Oyy minik mercimek zaman cok cabuk gecer annesi 💕🌸
Merve50 Aysenurkrk yaa allahım o zaman hemen bugün ayva alayım peki günde kaç tane yiyorsun aç tok karna fark ediyor mu 😂
DaisyMom Bibliophilia-1991 ayy insAllah zamaninda gelsinler yeterki 🤲 ilk bebek mi.Benim ikinci sezeryan olacagindan daha erken gelecek bebis 💕
Dilanilngi Aysenurkrk 34 haftalık olduk çabuk yoruluyorum daha çanta vs hazır değil fil gibi hissediyorum kendimi 😬
Aysenurkrk Dilanilngi ya bende bir an önce karnım şişsin kilo alıyım falan istiyorum, fil gibi demek olmadı ama şimdi 😂
Dilanilngi Aysenurkrk hareket kısıtlığı olunca da bir an evvel doğsun eski bedenine dön istiyorsun jeanlerimi giymeyi özledim 😬
Aysenurkrk DaisyMom ya inşallah öyle olur gerçekten, hakkımızda hayırlısı neyse o olsun, ilk gebeliğim bu arada, çok sabırsızlanıyoruumm 😊💕
DaisyMom Aysenurkrk 😍Galiba dogum yapincada ozleyecegim hamileligi.Sizin gibi yeni hamileleri okuyunca tekrar heyecanlaniyorum😍insan surekli gormek istiyor zamaninda alalim insAllah kavusalim hemencecik💕🤲
Aysenurkrk DaisyMom allahım kolay doğumlar nasip etsin sizin için dua edeceğim ❤️ Aynen ilk bebeğim, cinsiyet icin de çok heyecanlıyım, sanki zaman hiç geçmiyor :))
Bibliophilia-1991 DaisyMom evet ilk canım benimde nasıl olacağı belli değil tabiki normal istiyorm da bakalım her şey yolunda giderse zaman geçmiyor sizin cinsiyet ne peki
Aysenurkrk Dilanilngi bende hamile pantolonları giymek istiyorum 😂 acaba bu istek bu heves sadece bende mi var 😂
DaisyMom Aysenurkrk yok canim bu bebegimi saglikla alayim da bebisi Rabbim olmayanlara da versin.Ben arasi uzun olsun istiyorum 🙈😂