Merhabalar, bu günü sabirsizlikla bekliyordum esasında sonunda kızıma kavustum🙏 38+0 haftalıkken. Bu sabah(5kasim) planlı sezeryan doğumum vardı doktorum sabah 6 buçuk gibi yatişı yaptırın demişti. Uyuyamadım gece zaten dört dönüp durdum heyecandan. Saat 6 oldu eşime kahvaltı hazırlarken birden suyum geldi hemen evden çıktık suyum asla durmuyordu evden çıkarken 2 hastanede 2 tane pijama değiştirmek zorunda kaldım öyle bir gelmek.. neyse geldik doktoruma haber verildi ve ben suyum geldigi için normal doğum denemek yapmak istediğimi soyledim. Açıklığım 3 cmdi zaten. 7ye doğru hastanedeydik 9 gibi 6 cm oldu suni sanci verildi o saatten sonra dehşet bir sancı çektim açıklığım 7-8 çok çabuk ilerliyordu ama ben dayanamıyordum. Sezeryana alın diye yalvardım ama nafile … O anlara pek girmek istemiyorum korkanlar olabilir 🙄🙄 10 gibi dogumhaneye aldılar ve 10:45de minik kızım dünyaya geldi doğumhanede de baya ugrastik. 2675 gr 49 cm doğdu benim meleğim . Maşallah çok sağlıklı,şuan yanımda uyuyor. Ben agrimdan uyuyamıyorum çok fazla dikişin var malesef. Rabbim tüm doğum yapacaklara sabır güç kuvvet versin bir avazda kurtarsın . Merak ettikleriniz varsa cevapliyim 🙏