Ezgim 2 yasinda oglum var 3 günlük bebegim gebeyken son zamana kadar istediginde aldim oglumu kucağıma bi sorun yasamadim sezeryanla dogum yaptim simdi de gelmek istiyor alamıyorum cok uzuluyorum😔
Pinkfloydd Ezgim düzelecek elbet üzülmeyin yanında otururken bol bol sarılın ikisi de evlat ikisinin de size ihtiyacı var Rabbim sabır versin 💝
betull1 Pinkfloydd benimde 13 aylık kızım var ve 6 haftalık hamileyim ilk öğrendiğimde çok kötü olmuştum ama takdiri ilahi elden birşey gelmiyor
Pinkfloydd betull1 Busbushatun aynı şekilde benim de tüp bebek o yüzden hassasım bende yani almamaya çalışıyorum ama yine de günde 1 kez illa bi şekilde kucağıma geliyor 🙂 Yanımda otururken de arada karnıma oturup zıplıyor korkuyorum o yüzden Allah’a emanetiz
35rabia 13 aylik oğlum 17 haftalık hamileyim şu an yine oğlum olacak ben sürekli kucağıma alıyorum valla çünkü oğlum da daha çok küçük anne çocuğu kucak istiyor haliyle ama dikkat ediyorum zorlamamaya çalışıyorum bi sıkıntı da yok çok şükür 🥰
Ozsen35 Pinkfloydd oğlum 19 aylık ve ben 25 haftalık hamileyim inanki çocuk doğmadan abisinden çekiyor 😄 allah koruyor gerçekten karnımızdaki yavrularımızı çünkü sonuçta kaç kilo çocuk kucağa alıyoruz ister istemez ilk hamilelikte aman kaldırmıyım aman uzanmıyım ikincide allah ne verdiyse 😄
Pinkfloydd Ozsen35 haha kesinlikle katılıyorum ilk seferindeki gibi dikkatli olamıyor insan Rabbim yardımcımız olsun 🙂
Yaprakkm Pinkfloydd 19 aylık oğlum var ve ben 36+2 haftalık hamileyim çok yoruluyorum ve ağrılarım oluyor kucağıma almamak istiyorum ama bazen mecbur alıyorum zor bi süreç rabbim yardımcımız olsun
Pinkfloydd Yaprakkm Rabbim karşılığını verir insallah hayırlı ahlaklı evlat olur cümlemizin evlatları 🥰
Kdryns22 Pinkfloydd oğlum 15 aylık ve ben 10 haftalik hamileyim kucak ve meme delisi ama rabbim sabrınıda gücünü de veriyo cok şükür ☺️🙏
Suheda0606 Pinkfloydd abimin eşinin 1 yaşında oğlu var şuan 7 buçuk aylık hamile tekrardan kara kara düşünüyor en az 3 yaş olmalı çocukların arasında çok zor benim bile ilk çocuğum olacak çok korkuyorum nasıl olacak diye Allah kolaylık versin sağlıklı olsunlar da tek yapacak bişey yok
Pinkfloydd Yenibebekyeniheyecan bana Hemsire öyle dedi yanında oturup sarılın dedi idare edicez artık çok zorda kalmadıkça 🥰
Yenibebekyeniheyecan Pinkfloydd aynen öyle cnm yanina oturup sarıldınmı bitiyor zaten bi yerde duramiyorlar yada oyuncaklarini al oynamaya başla onunla çok mutlu oluyor
Aselinannesiii Narin öyle olmuş 🤭 haberim yoktu ben kızım 5 aylıkken yani 3 aylık hamileyken öğrendim doğumdan sonra hiç adet olmadım emzirdiğim için sanıyordum ama değilmiş 🤗☺️
Brrn8890 Pinkfloydd 21 aylık benmde oğlum cumartesi 2.si geliyo .gelmek istediği oldu tabi bende aldım çok şükür riskli bı gebelik geçirmedim bı sorun olmadı tabi son zamanlar peşinden koşturmak zor oluyo