A_Alparslan Sabihak tam 29 30 31 32 de herrr aksam saat 8 9 da eşime yalvarıp odama gidicem ben dayanamıyorum uyucam dedim nedenini de bilmiyorum şuan 33 3 oldum bitti gitti o şeyler ama görsen kafami taşıyamyrdm geceleri senelece 5 lere 6 lara kdr oturan ben akşam 8 9 da yatmak için eşime yalvarıyor dum🤷
Busraveminisi1 Sabihak ay bende şu son haftadır çok fenayım 31+1 oldum hep uyuyasım geliyor gün içi 3 saat aralıksız uyuyorum gece de midem kavruluyor önceden salatalık yedim mi geçerdi şimdi gece gündüz cayır cayır😔
Yldz3 Ne güzel canım sevin bence ben asla uyuyamıyorum o kadar rahatsızım ki artık dayanacak gücüm kalmadı dönemiyorum sağa sola ağırlaştım hareketlerim kısıtlandı nefesim daralıyor hep bir rahatsızlık hissi çok şanslısın bol bol uyu 😔
2020ARALIK Yldz3 bende öyleyim 4 gündür filan uykum geliyor ölüyorum ama yatınca nefes darlığı bir yandan uykusuzluk bir yandan uyu uyuyabilirsen anlamıyorum hiç ya
Yldz3 2020ARALIK 2020ARALIK baskı yapıyor gibi karnım gerçekten çok zor Allah yardımcımız olsun saat kaç oldu ben hala kızarık gözlerle uyumayı bekliyorum