Emineavar Ne olur dua edin 🙏 sağlıcakla kavusayim yavruma gözetim altındayım nst ye bakılıyor sık sık doktor eve göndermedi.
Reyyan34 Emineavar Rabbim size bağışlasın sağlıklı bir şekilde inşallah.. şikayet üzere mi gittinz hstaneye yoksa kontrolde mi öğrendiniz yavaşladığını
Sevdaleo Emineavar Stres yapmayin bnde de olmustu ama stres yaptigim icin sonrada duzeldi śukur olsun 🙏🏻
Emineavar Reyyan34 amin amin inşallah teşekkür ederim kontrole gelmiştim ultrason da herşey normaldi nst de sıkıntı çıktı 😔
Sevdaleo Emineavar Duzeldi cok sukur canm zaten duzelmeyene kadar hastaneden cikartmiyorlar Nts ye baglanmisti duzgun olunca ciktim Amin ins canm senin nasil durumunuz?
Emineavar Sevdaleo benimde şükür sonraki nst iyi çıktı eve geldim ama iki güne bir istiyor kontrole takipte kalacağım bakalım iki hafta daha dayansaydi yavrucak 🙏
Sevdaleo Emineavar Morelini yuksek tut cnm bebk skntiya girince olur hareketlerini kontrol et ins Hersey iii olacak bn 32 haftamda yasadim simdi 36+3 haftaya dogum yapacm 37 de🙏🏻
Sevdaleo Duygu4444 Verdiler serum gozetim altinda tuttular sonra hersey normale donunce ciktim cnm sonra haftabir Nts ve Utrasyon a girdim..