Fatma7666 Kızlar gebelik bekliyorum adetime 8gün var iki gündür az bişey lekelenmem var kasıklarımda ağrım var karın çevrem çok sıcak korkuyorum gerginim başına böyle bişey gelen oldu mu 😒😢
yigitalpinannesi40 Fatma7666 Adetime 10 gün kala pembe lekelenme yaşadım kasık ağrım vardı acilde kan idrar verdim hamile olduğumu öğrendim.
Gzdeeeee35 Fatma7666 benim kasiklarimda afedersn boyle gazim varmis gibiydi. 3 4 gun vardi sanirsam adetime test yaptim pozitif cikti😊
Fatma7666 yigitalpinannesi40 çıkıyor mu 10 gün kala😱ben çıkmıyor biliyordum yarın vereyim bende de 9gün kala öyle oldu peki sizde kasıklarınızda ağrı sıcaklık varmıydı ?😢
yigitalpinannesi40 Fatma7666 Hamilelik gözüküyor iki gün sonra tekrar tahlil yaptırın demişti doktor . Şuan 36+5 olduk bile ☺️Sıcaklığı hatırlamıyorum ama bacaklarıma kadar ağrı dökülüyordu resmen adet olacakmışım gibi kasıklarım ağrıyordu
Fatma7666 yigitalpinannesi40 bende öyleyim şuan bacaklarımda uyuşma ve ağrı oluyor Allahım sağlıcakla evladınızı kucağınıza almayı nasip etsin🥰🤲bende hayırlı haberler alırım inşallah o zaman ilk iş erkenden hastahaneye gitmek 😔
yigitalpinannesi40 Fatma7666 İnsallah güzel haberler alırsın rabbim gönlünce versin canım. İyi dileklerin için de çok teşekkür ederim ☺️😇
Fatma7666 Gzdeeeee35 benim gazım varmış gibi değil gazım var🤭 yigitalpinannesi40 Rica ederim ne demek sizde yardımcı oldunuz bende size teşekkür ederim 🥰 bel ağrınız varmıydı sizin ?
Fatma7666 Gzdeeeee35 Benim daha 8gün var o yüzden çıkmaz diye düşünüyordum çıkıyormuş demek benim gazım var bel ağrım uykum iştahsız ve aşırı huysuz olmuşum 🤣🤭
Fatma7666 yigitalpinannesi40 bende bel ağrısı ve göğüs ağrısı çok 😒 testinizde hcg hormonu yüksek mi çıktı sizde?
Fatma7666 yigitalpinannesi40 tamam canım ben çıkmaz diyordum çıkıyormuş demek yarın gidip yapayım bende bakalım neler olacak artık herşeyin hayırlısı 🤲🥰
busraaap Eczaneden alıp yapsak test belli olurmu erkenmi ?akıntı ve kasık ağrısı bendede aynı benimde adetime 8 gün falan var
emrv busraaap eczacıya erken test derseniz o sekilde test verir biraz ucretli bir testtir bende yaptim 40 küsür bisiydi
Fatma7666 busraaap doktordan geliyorum şimdi yumurtlamanın üstünden en az 10gün geçmesinlazım dedi pazartesine kadar bekle pazartesi kan alalım dedi dikkat et ağır kaldırma meyve ye proteinli beslen dedi 😊
Dilarass Merhaba benim de adetime 10 gün kadar var ve bel ağrısı kasıgımda ağrı ve gaz,kasık taraflarımda bolca hassasiyet yaşıyorum,yorumlarınızı okuyunca şüphelendim🤭 erken döllenme yaşanmış olabilir mi acaba belirtiler icin cok erken cünkü